Speltips: Vakna på rätt sida

Tjena,

Trevlig summering ikväll då det blev 3 vinster och 1 förlust. Chtchetinine inledde dagen strålande då han mosade Nagy med 3-0. Nagy lika blek som vanligt mot Chtchetinine och kämpade inte många bollar. Det enda jag kan ångra med detta spelet är insatsen som skulle ha varit högre.

Efter detta gick Bluhm in i hagen mot Kamberov. Lite osäker på denna match på förhand då jag inte helt visste var Kamberov stod mot deff. Bara några bollar in i matchen kände jag mig genast lugnare. Kamberov hade stora problem mot deffen. Bluhm bjöd in Kamberov emellanåt när han skulle försöka spela offensivt. Ingen fara på taket dock och tysken Bluhm vann också han enkelt med 3-0.

I tredje matchen var det dags för Bluhm igen. Denna gång mötte han Bajger som gjort sitt livs tävling. Jag satt hos frisören för att få bort delar av min kalufs. Detta betydde att jag inte kunde följa matchen som jag ville. Jag hann dock hem lagom till avgörande set. Bajger hade 10-9 och således matchboll. Bluhm räddade den och vann sedan matchen. Marginalerna på rätt sida denna gång, ska jag komma ihåg till nästa gång spelguden är emot mig.

I sista matchen för dagen mötte Figel en uträknad Kamberov. Jag såg jackpotten framför mig. Figel tog första och jag började känna en skön känsla i kroppen. Sedan tog det dock slut då Figel bestämde sig för att sluta spela. Struntade totalt i det och förlorade andra set. Där skulle man självklart gått in på Kamberov LIVE då det fanns tydliga tendenser att Figel inte alls var intresserad. Kamberov vann till slut matchen med 3-2.

Imorgon startar den sista dagen på veckans Challenger. Efter det tar vi en välbehövlig vila i helgen. Svåra matcher imorgon då det kommer handla mycket om inställning. Svårt att veta på förhand så jag får gå på tidigare erfarenheter.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen
Radoslav Kamberov - Krisztian Nagy
Spel: Krisztian Nagy -1.5 @ 1.66
Bookie: bet365
Stake: 5/10U

I vanliga fall hade vi haft en -2.5 lina på 1.66 här. Nagy står på 0-5 efter 2 dagar. Efter en dålig start har han gett fan i det. Försökt kämpa i början av matcherna men när det gått emot så har han struntat i det. Varför väljer jag då att spela honom här? Jo, för att även om han går på 50% så ska han vinna med 3-0 eller 3-1 här. Skillnaden är faktiskt så stor på dessa spelare.

Har tidigare skrivit en del om Nagy. Är en fantastisk spelare att titta på i sina bästa stunder. Tar bollen tidigt på uppstuds och har extremt mycket spinn både från forehand och backhand. Det är detta jag tror Kamberov kommer få svårast att behärska. Verkar en aning skruvkänslig och när även Nagy har en bra serve så får Kamberov det ännu svårare.

Kamberov har 1-4 efter 2 dagar. Vann mot Figel i sista matchen idag. Det var dock inte Kamberovs förtjänst utan snarare var det Figel som gav bort matchen. Jag tycker verkligen inte Kamberov håller på denna nivån. Han har svårt att hantera och läsa skruv på bollen, hänger inte med i tempot och har en losermentalitet.

Om Nagy går in med en gnutta hopp till denna matchen så ska han bara vinna enkelt. Ni får gärna åka ner till Ochsenhausen inatt och peppa igång honom för det kan han verkligen behöva!

- - - - - - - - - - - - - - - -

Vi nöjer oss så till att börja med. Som sagt är det sista dagen imorgon och det gäller att titta på spelarnas inställning eftersom semifinalerna nästan är klara redan och spelarna inte har allt för mycket att spela för. Kommer säkerligen dyka upp något spel på twitter imorgon.

Ha en trevlig helg så hörs vi på söndag kväll igen,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.