Speltips: Inställning vs Glöd

God kväll,

Inget guld och gröna skogar idag inte. Gårdagens hjälteinsats var som bortblåst. Extremt många orimliga resultat idag. Inser varje dag att det inte finns någon som helst logik i Challengern. Spelare som knappt brytt sig tidigare fajtas plötsligt för liv och död. Gäller att ha ruskig koll på dagsform och kämparglöd. Vi har ett gäng intressanta spel imorgon men först tittar vi på dagens fiasko:

* Bajger slår sin landsman Benes i första matchen för dagen. Såg lite väl vänskapligt ut från Benes där. Alltid farligt att spela när 2 från samma land möts. Tyvärr grundade jag denna insatsen från Benes på spelet som jag klickade senare mot Bluhm.

* Längesedan jag såg Kamberov så vågade inte spela något på honom idag. Kojic slaktade honom i första matchen. Han slutade på 0-3 i matcher och 0-9 i set idag. Ingen jättefarlig spelare.

* Kojic vann förra Challengern utan att imponera. Idag däremot var han så äckligt bra. Slaktade allt och var totalt fokuserad varje boll. 3-0 i matcher utan förlorat set imponerar.

* En som imponerade sist var Bluhm. Idag såg han stelfrusen ut och var inte alls att känna igen. Hoppas han kan leverera imorgon då jag har 2 spel på honom.

* Överspelet sprack med liten marginal. Figel hade flera setbollar i andra set och hade han tagit någon av dem hade spelet varit inne. Små marginaler som sagt.

* Nagy var så dålig idag som bara han kan vara. Ingen passion eller kämpaglöd alls. Extremt svårläst spelare.

Båda spelen idag kan jag stå för i efterhand. Små marginaler som lika gärna hade kunnat vara på vår sida. Såhär är det med betting. Ena dagen träffar allt och nästa är det "kicks" ut. Jag grämer mig inte över det utan kikar direkt på morgondagens utbud:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen
Krisztian Nagy - Evgueni Chtchetinine
Spel: Evgueni Chtchetinine -1.5 @ 1.53
Bookie: bet365
Stake: 6/10U

Tittar man på Nagys spel idag så blir man mörkrädd. 0-2 i matcher och inget vunnet set. Detta mot spelare han ska slå alla dagar i veckan. Imorgon är det upp till bevis för Nagy. Inte speciellt kul att då möta en deff tidigt på morgonen. Ännu mindre kul blir det för honom när man tittar på statistiken. Ingen vunnen match mot Chtchetinine och oftast utan setvinst.

Nagy gillar inte att möta deff överhuvudtaget. Svårt att spela sitt spel med att ta bollen tidigt och slå extremt hårt. Här måste han värdera varje boll noga. Inte direkt hans starka sida. Kommer göra sitt yttersta i första set. Förlorar han det kommer han antagligen att släppa matchen.

Chtchetinine har hittat formen igen. Hade nog problem med ett knä i ett par veckor och såg inte alls att känna igen då. Har i år börjat spela i en längre division vilket gör att han inte får mycket matchträning. Nu har han spelat ett par Challengers och knät är bättre. Nu börjar han äntligen se ut som den gamle gode deffen han är. Extremt bollsnål och minimerar sina misstag. Allt som Nagy hatar. Detta ska vara ett bra spel på förhand.

Challenger Ochsenhausen
Radoslav Kamberov - Florian Bluhm
Spel: Florian Bluhm -1.5 @ 1.72
Bookie: Bet365
Stake: 4/10U

Kamberov håller inte riktigt i detta startfältet. Har väl okej teknik i slagen men man ser att det går för fort för honom. Vet faktiskt inte helt hur han är mot deff men av det jag har kunnat utläsa så är han inget vidare.

Bluhm hade en katastrofdag. Antar att han vill hitta tillbaka imorgon och då lär denna matchen passa honom bra. Jag är en aning rädd eftersom han inte var sig själv idag men det risken måste jag ta.

Tror att Kamberov kommer få svårt att mata slag efter slag mot en tyngre deff. Bluhm kan även kontra bra så blir han passiv straffar det sig också. Viktigt att Bluhm är på tårna direkt här så han inte bjuder inte Kamberov till match.

Challenger Ochsenhausen
Florian Bluhm - Ondrej Bajger
Spel: Florian Bluhm @ 2.00
Bookie: Bet365
Stake: 3/10U

Bolagen är osäkra på denna matchen. Ett bolag har Bajger som favorit och ett annat Bluhm. Förstår svårigheterna med att värdera denna match. Bluhm slog Bajger med 3-1 senast rätt enkelt. Idag gick Bajger rent och vann 3 matcher med endast ett förlorat set. Jag väljer dock att inte fästa mig så mycket vid det. Detta är en helt annat match då han möter deff. Då gäller det snarare att titta på förmågan mot deff.

I senaste matchen dem emellan så kändes Bajger inte helt bekväm. I de längre bollduellerna var oftast Bluhm den starkare av de två. Bajger slog bort mycket enkelt vilken gjorde att Bluhm fick den sköna känslan av att vinna "de enkla bollarna".

Bajger inleder dagen med att möta Chtchetinine. Det lär inte bli någon rolig resa för Bajger vilket gör att han går in till denna match med ett negativt minne av deff. Bluhm möter som bekant Kamberov där han förhoppningsvis lär vinna. Tror det kan bli avgörande vilken tidigare match de båda kommer ifrån.

Challenger Ochsenhausen
Radoslav Kamberov - Jakub Figel
Spel: Jakub Figel -2.5 @ 2.50
Bookie: Bet365
Stake: 3/10U

Gillar inte alls att spela dessa tuffa minushandicapen egentligen. Här kan jag dock inte motstå då det är flera saker som talar för Figel.

- Jag kan nästan garantera att Kamberov kommer få problem med Figels serve. Att hela tiden vinna 2 poäng där gör att det blir tufft för Kamberov att ta ett set.

- Figels returer är väldigt offensiva vilket gör att Kamberov kommer att komma i försvaringsställning direkt. Det leder till att Figel får styra spelet vilket han gillar bäst.

- Kamberov står antagligen utan vunnen match här och ska spela sista matchen för dagen. Ingen jätterolig uppgift. Figel kommer ha allt att spela för och vill nog avsluta matchen snabbt.

Finns som sagt en risk att Figel slappnar av och tappar ett set här. Till det fina oddset måste jag dock klicka. Har väldigt svårt att se Kamberov vinna så mycket i Figels serve att det skulle räcka för att vinna ett set.

Det var allt för idag. Jag hoppas vi får summera en roligare morgondag och att vi hörs på twitter. Har ett till par intressanta spel som kan komma upp där.

Ha en fin kväll framför fotbollen!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.