Speltips: Favoritspel i repris

Tjena,

Otroligt fin dag idag då vi lyckades pricka in 4/4. Marginalerna tillbaka på rätt sida igen med andra ord. Fick ett koppel av nya följare efter det, så välkomna till er! Första Challengern för veckan är över och nu tar en ny vid. Vi kör lite notiser från dagen som varit:

- Känns fortsatt skönt att spela emot Nagy när han möter underdogs. Spelar med otroligt liten felmarginal vilket gör att han ofta tappar set mot sämre spelare.

- Överspelet mellan Sitak och Bajger satt fint. Funderade in i det sista, skönt när man skickar och det sitter. Sitak inte alls i form, 0-7 idag och han får åka hem och träna. Synd att han inte spelar Challengern onsdag-fredag då vi nog hade fått smaskiga odds på honom.

- Marginalerna på rätt sida i överspelet mellan Kojic och Figel. Valde den lite tuffare linan på över istället för handicapet på Figel. Var nära att man fick ångra det. Spelet såg bra ut fram tills att Figel slutade spela vid underläge. Exkat det jag var rädd för innan matchen, som tur var tog han ändå tillräckligt många bollar.

- Inte ofta man spelar Rakov till ett så lågt odds som idag. Bolagen hade dock också koll på Rakovs skicklighet mot deff. Såg uppgiven ut i början av matchen men hittade gnistan och lyckades vänta 0-2 till vinst, starkt! Synd vi inte får se mer av honom denna veckan, verkar ha prickat in formen lagom till sommaren.

- Deffen Bluhm ser bättre ut för varje tävling som går. Tränar säkert hårt under sommarmånaderna och kan nog ställa till det för flera spelare framöver. Starkt av honom att gå till semifinal.

- Kojic vann som väntat Challengern idag. Han imponerade dock inte alls utan fick slita för det. Starkt att vinna när han bara låg på 80% av sin förmåga.

- Nagy äckligt svår att läsa av. Kan slå vem som helst och förlora mot vem som helt. Gäller att vara passiv med spel på honom. Hoppas kunna utnyttja handicapspelen oftare där.

Imorgon startar en ny Challenger som spelas onsdag-fredag. Lagom långa dagar vilket gör att man kan hålla gnistan uppe. 6 av spelarna som spelade måndag-tisdag är med igen. Lite tråkigt men jag hoppas vi kan dra fördel av det.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen
Jakub Figel - Frane Kojic
Spel: Över 65.5 @ 1.83
Bookie: bet365
Stake: 4/10U

Väljer att köra en favorit i repris här. Lirade ju över 67.5 i dagens match spelarna emellan. Nu erbjuds vi 2 bollar till vilket jag inte kan förstå och motstå. Bolagen går mycket på att Kojic är obesegrad och vann dagens Challenger. Det dom inte tar hänsyn till är att båda spelarna lirat 8 respektive 9 matcher på 2 dagar. Har ofta sett slitna kroppar på spelarna när de ska lira ytterligare en Challenger.

Figel motsvarade förväntningarna och gick till semifinal i dagens Challenger. Gjorde det som krävdes men inte mycket mer. Är en klurig spelare med en avig spelstil och svårläst serve. Är inte i 100% form vilket gör att han inte kan slå de bästa spelarna på Challengern just nu. Även om Kojic lär ha hyfsad koll på Figels spel efter dagen så såg han aldrig bekväm ut i dagens match. Verkade störd under hela matchen trots att han kom igång med sitt egel spel i slutet på matchen.

Hela spelet bygger egentligen på att Figel ska ta ett set och sedan ska det vara klart. Jag tror att Figel har väldigt mycket mer att ge än vad han visade under måndagen och tisdagen. Kojic brukar kunna anpassa sitt spel fint efter motståndaren men idag tyckte jag han verkade ha stora problem att kontrollera Figels serve och öppningar. Det viktigaste här är att Figel får en bra start och känner att han är med i matchen annars kan det tyvärr gå snabbt vilket vi fick se i de två sista seten idag. Tror Figel känner stor revanschlusta efter förlusten idag och tar minst ett set här.

Som vanligt är jag passiv under första dagen av en ny Challenger. Har dock 2-3 spel på lager som skickas ut på twitter om jag får de svaren jag vill ha. Tack för otroligt fin respons idag, vi får hoppas att det blir fler fina dagar framöver.

Ha en fortsatt fin kväll,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.