Speltips: Går emot favoriterna

God kväll,

Ingen trevlig dag bettingmässigt. Flytet som har funnits tidigare är som bortblåst. Väldigt tråkigt när flera av spelarna som jag trodde på underpresterade grovt. Får medge att flytet har vart på vårt håll det sista så detta får man nästan ta. Tänkte bara gå igenom dagen i korta drag:

- Benes missade 3 setbollar i första set mot Rakov. Efter det såg han väldigt trött och loj ut. Det var inte Rakov som var bra utan Benes som var dålig.

- Figel hade den tjockaste träffen någonsin mot Bluhm, trots att han fick grymma lägen efter egen serve. Brukar vara bra mot deff men idag hade han tydligen andra tankar. Surt när det var hans enda förlust idag.

- Dagens huvudspel satt då Sitak tog set mot Nagy. I efterhand skulle jag såklart ha nöjd mig med det.

- Sitak spelade stundtals ut Bluhm sist. Idag var det omvända roller då Bluhm gjorde sin bästa match för året. Sitak låg och kravlade på golvet (Ja, det gjorde han faktiskt i andra set)

- Figel gjorde jobbet mot Rakov. Figel bättre ju längre dagen led och det omvända för Rakov vilket var väntat.

- Rakov hade 2-0 efter 2 matcher idag vilket aldrig kan ha hänt. Jag unnar verkligen honom det efter all misär.

- Nagy såg stundtals taggad ut. Vad är det som händer?

- Kojic gick som väntat rent idag, trots en del problem. Ser verkligen ingen som ska kunna utmana honom här.

Trots att jag skrev att det var en dålig dag idag så blev det "bara" dryga 3 units back och det överlever vår kassa. Vi glömmer dagen och går raskt på med morgondagens matcher:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen
Valerij Rakov - Krisztian Nagy
Spel: Valerij Rakov +2.5
Bookie: bet365
Stake: 4/10U

Fortsätter att spela emot Nagy. Rakov gör nog sitt livs dag idag. Spelar riktigt fin bordtennis. Han brukar vara den bolltrygge mannen som håller bollen i spel. Till skillnad mot förut så vågar han trycka till bollen idag. Samtidigt som han också har ett helt annat driv, ser verkligen ut att vilja vinna. Tror att Rakov efter sina 2 segrar idag har hittat ett helt annat självförtroende.

Om man ser på Nagys dag så spelade också han fint idag. Om man räknar bort första matchen så var det längesedan jag såg Nagy såhär bra. Tar bollen extremt tidigt vilket gör det läskigt svårt för motståndaren när han lyckas.

Jag tror på spelet på grund av flera orsaker:

- Rakovs vilja att vinna trots underläge.
- Nagys oförmåga att hålla uppe kvalitet i spelet 2 dagar i rad.
- Nagy är redan vidare vilket gör att han ofta skiter i det.
- Rakov har en chans att gå vidare vid en fin dag imorgon.

Jag gillar dessa spelen emot Nagy och hoppas det lönar sig även imorgon.

Challenger Ochsenhausen
Frane Kojic - Jakub Figel
Spel: Över 67.5 @ 1.83
Bookie: Bet365
Stake: 3/10U

Även här tror jag underdogen tar minst ett set. Kojic gick som sagt rent idag. Efter en närmare titt ser man dock att han hade enorma bekymmer. Vann 3-2 mot Sitak som han ska köra över en vanlig dag. Tappade även set mot Rakov,Bajger och Bluhm. Om man jämför dessa spelare med Figel så ska detta vara ett toppenspel. Så lätt är det dock inte. Men man kan ändå läsa av att Kojic inte är i 110% form och är han inte det så lär Figel ha en bra chans att få med sig ett set här. Jag väljer dock överspelet istället för +2.5 eftersom oddset är klart bättre och jag tror det blir minst 11-6 i varje set.

Figel fick även han en fin kvot idag, 4-1. Starkt att slå Nagy i första matchen där han spelade fin bordtennis. Gjorde ett magplask mot Bluhm men såg annars stabil ut. Ser inte ofta mycket ut för världen men med hans lite aviga spelstil så ställer han ofta till med problem. Tror Kojic matchen igenom kommer klaga på hans serv vilket kommer gynna Figel. En klagande Kojic är en dålig Kojic och om Figel även kommer igång med sitt "ossande" kan det störa honom ordentligt.

Om jag ska se några nackdelar i spelet är det att Kojic lär spela ut hela sitt register, då han verkligen kan slappna av imorgon och ladda inför slutspelet. Det som också talar emot är att en Figel i underläge kan slå bort extremt mycket bollar vilket gör att även om han tar set så kan överspelet vara i fara. Jag ser dock ännu fler fördelar vilket gör att jag väljer att spela.

Godnatt, vi hörs på twitter imorgon!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.