Speltips: En hånleende favorit

God kväll,

Mitt i EM-yran tänkte jag skicka ut lite speltankar om kommande Challengerveckan i bordtennis. Första månaden är avklarad och nu gäller det att fortsätta pumpa på. Juli inledes fint då det tunga spelet på Josip Huzjak i fredags satt som handen i handsken. Fantastiskt när man hittar dessa odds. Som jag skrev innan den matchen så hade aldrig Huzjak och Rogiers aldrig mötts tidigare. Detta gynnade såklart Huzjak då han har en minst sagt avig spelstil. Nästa gång kan resultat vara det omvända då Rogiers lär veta vad som väntar. Man såg i slutet på matchen att han kom mer och mer in i det.

Imorgon väntar en ny Challenger. Även denna vecka är det måndag-tisdag som gäller. Finns en klar favorit denna veckan enligt mig, Frane Kojic. Jag antar att han har tränat på bra eftersom det är en spelare som satsar i rätt ålder. Finns väl en spelare som kan störa honom lite. Det är Nagy, som i sina bästa stunder kan slå alla. Han har dock en tendens att underprestera grovt och när jag ser startfältet så kan det bli flera floppar för honom om han inte är spelsugen. Har sett honom en del internationellt och då är det en helt annan spelare. När han sedan kommer till Challengern så är det som om att det inte är så viktigt längre.

I botten hittar vi antagligen Rakov och Sitak, som möter varandra i första matchen. Rakov har sett riktigt dålig ut sista veckorna och då får han det svårt när han ofta sladdar nere i botten. Sitak är dock en spelare som kan prestera ibland. Gillar honom starkt och hoppas alltid lite extra på honom.

Imorgon är det återigen en lång dag som gäller, 07.30-22.00. Som ni vet är jag inget större fan av dessa långa dagar. Svårt att hålla fokus för spelarna såklart men även för mig. Försöker vara lite passiv till en början så tar vi omgång för omgång. Har dock ett spel som jag vill ta tidigt då förutsättningarna kommer vara likadana nu som vid matchstart.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen
Krisztian Nagy - Andriy Sitak
Spel: Andriy Sitak +2.5 @ 1.83
Bookie: bet365
Stake: 5/10U

Nagy är en spelare som är svår att sätta fingret på. Har svårt att förstå mig på varför han överhuvudtaget väljer att spela dessa Challengers. Ser ut som att han allt som oftast tycker att det är en pina. Han skiter verkligen totalt i det ibland och går runt och hånler. Det sjuka i allt detta är att han är en bra pingisspelare, varför utnyttjar han inte det?

Andriy Sitak kämpar turneringen igenom. Han får tyvärr inte mycket för det. Stoltserar allt som oftast med en negativ kvot och räcker inte riktigt till. Han brukar dock hänga med bra i matcherna och det även mot de bästa spelarna. Gillar när det blir lite fart och spel om bollen. Mot Nagy lär han få styra en del då Nagy har mött Sitak tidigare och vet att det är en match han ska vinna. Ofta blir Nagy väldigt passiv i dessa matcher och låter motståndaren föra spelet.

Matchen spelas vid 18.40 och även detta talar för Sitak. Under de långa måndagarna har Nagy inte många 3-0 vinster utan brukar tappa något set mot spelare av Sitaks kaliber. Den lille mannen från Ukraina lär ha goda möjligheter att ta åtminstone ett set imorgon.

Jag har 2-3 till funderingar. Jag avvaktar med dessa då jag vill ha en bättre insyn var varje spelare står. Om det blir fler spel skickas dessa på twitter imorgon. Det kommer inga motiveringar till de spelen då jag tyvärr inte hinner det imorgon.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.