God kväll,

Känner mig uppgiven på något sätt idag. Har gått så bra under en period nu och så börjar formen dala under en dag och då ifrågasätter man genast allting. Har bra träff på odds runt 2 men missat en del högre odds. Dock glömmer jag ju inte Huzjak @ 7.5 som vi satt för ett tag sedan. Det var givetvis månadens spel. Alltid något speciellt med dessa högoddsare. Det roligaste av allt är att de få högoddsare man sätter inte gör mycket för resultatet på lång sikt. Läser ofta om folk som sätter extremt höga odds men man har aldrig hört något från dem tidigare eller efter det? Aja, jag är väl bara avundsjuk kanske.

Jag har nu bloggat hos 1x2 i drygt en månad, 7-30 juni för att vara exakt. Trots den korta tiden har jag lärt mig otroligt mycket. Innan satt jag ju inte och skrev inlägg till mig själv utan spelade bara upp dem i huvudet. Jag kan dock rekommendera er alla att verkligen sätta er ner och skriva om matcherna ni vill spela. Mitt resultat har förbättrats avsevärt efter det. När jag har läst en rek flera gånger och inser att jag inte längre tror på spelet så vet jag att det inte är ett bra spel. Förr klickade man direkt efter man hade spelat upp matchen i huvudet. Min eftertanke och noggrannhet har blivit extremt mycket bättre. Dock väljer jag fortfarande fel linor ibland men det blir fler rätt än fel för varje månad som går. Nu när jag ändå blickar tillbaka lite över månaden kan vi titta på månadens resultat:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Antal Spel: 48 st
ROI: 122%
Medelodds: 2.33
Medelinsats: 3.56U
Resultat: +37.95U

Jag känner mig nöjd över antalet spel. Målet är att ligga runt 50. Hade kunnat ha en högre volym men jag är inte alls trygg i det. Vill undvika för kraftiga swings under en och samma dag. Förtjänsten kan jag inte klaga på. Allt över 105% ROI är för mig mycket bra så denna månad är det MVG. Insatsen kan diskuteras. Jag har tidigare kört med en unitskala på 1-4. När jag började skriva på 1x2 ville jag testa något nytt och började med 1-10. Jag inser att jag har vart extrem passiv gällande units och hoppas jag kan öka min trygghet med den nya unitskalan framöver.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Om vi tittar snabbt på dagens resultat också. Först ut var den tråkigaste matchen på året mellan Chtchetinine och Huzjak. Inte mycket att säga om. De deffade mot varandra till en av dom inte orkade längre och försöka loopa in den med forehand istället, allt som oftast med dåligt resultat. Huzjak kunde lätt ha tagit ett set, hade setboll i tredje men Chtchetinines rutin blev avgörande här. Han vann med 3-0 och -2.5 satt.

Nästa match på schemat var Vostes mot Chtchetinine. Vostes plockar hem första 11-6 och ser exakt så bra ut som jag önskade. Efter det så brakar helvetet löst. Han tappar helt tålamodet och ändrar spelsätt. Vårdar inte alls bollen utan slår för kung och fosterland. Chtchetinine vinner således matchen med 3-1 och Vostes lär gräma sig över att han inte tog chansen efter att ha vunnit första set.

Sedan hade vi första överspelet här sedan starten mellan Gauzy och Mego. Underdogen Mego tog första setet här och satte oss i en väldigt fin position. När Gauzy började gasa och tog andra så var spelet i praktiken klart. Vi behövde 7 poäng från vardera spelare i tredje för att spelet skulle hitta hem redan då. Grabbarna gjorde oss inte besvikna utan gick upp till 7-7 och vi kunde rätta spelet. Matchen avgjordes sedan i en femsetare där Gauzy vann 11-6 i avgörande. Överspelet satt alltså med råge.

Hanak skulle avgöra om dagen blev het eller småljummen då han mötte Chtchetinine i sista matchen. Satt i bilen under hela denna matchen och missade stora delar av den. Fick dock rapport från en kontakt. Hanak spelade äckligt bra och spelade verkligen rätt i alla set utom det fjärde. Det läskigaste av allt var att Chtchetinine hade vaknat från de döda. Han verkade ha hittat sin form från fornstora dagar, var som en vägg matchen igenom! Jag skrev igår att han såg ut att ha haft problem med ett knä en längre tid och inte alls var i samma form. Vad händer? Jo, idag hade han kastat bort knäskyddet och rörde sig som en iller. Hanak försökte och försökte men såg uppgiven ut i fjärde och förlorade 3-1.

Sista dagen på veckans Challenger imorgon sedan tar jag en paus över helgen och vilar upp min inför nästa vecka. Nästa inlägg skickas ut på söndag kväll. Men än är det som sagt inte över, sista dagen imorgon kvar. Mycket favoriter imorgon vilket för mig öppnar dörren för skrällar. Har hittat två spel i nuläget men ni som börjar känna mig vet att det säkert dyker upp fler på twitter under morgondagen.

Challenger Ochsenhausen
Benjamin Rogiers - Josip Huzjak
Spel: Josip Huzjak @ 3.19
Bookie: Pinnacle
Stake: 3/10U

En match som måste synas. När jag letar efter statistik mellan spelarna kan jag inte hitta någon. Det bäddar verkligen för Huzjak. För har man inte mött honom tidigare så kan det bli något av en chock. Jag hade inte velat få tillbaka årets äckligaste skruv och inte veta vad jag skulle ta mig till.

Svårt att bedömma Rogiers chanser mot en defensivspelare. Har hittat lite resultat mot deffar och han har inte direkt någon plusstatistik där. Sedan så är Huzjak en väldigt speciellt defensivspelare då han har en megaskruv i deffen men inte alls är lika säker som de flesta.

Vet inte hur bolagen kom fram till detta oddset eftersom här kan de inte ha mer info än mig. Antaligen baserar de oddsen mycket på att Rogiers faktiskt har en möjlighet att ta sig vidare, dock mikroskopisk sådan. Huzjak står på 1-4 och har bara äran och lite småslantar att spela för. Detta ska dock inte påverka allt för mycket då Huzjak ändå kommer spela sitt spel. Han har inte så mycket annat val eftersom ett defensivspel är svårt att förändra.

Jag går in rätt lågt på denna matchen då förutsättningarna är rätt oklara. Det roliga är att det också är därför som jag klickar detta spelet. 3.19 gånger pengarna där matchen faktiskt känns som ett stort frågetecken. Jag hoppas att Rogiers redan ikväll börjar drömma mardrömmar och att det forsätter hela dagen fram till 12.30 då matchen borde vara färdigspelad.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen
Dubbel
Paul Gauzy - Lucjan Blaszczyk (2) @ 1.47
Paul Gauzy - Evgueni Chtchetinine (2) @ 1.25
Totalt Odds: 1.84
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Betsafes odds sticker ut här. Blaszczyk slog Gauzy två gånger i Challengern som spelades måndag-tisdag. Båda har fina kvoter här efter två dagar. Blaszczyks spel passar Gauzy dåligt då han står och rullar mot Gauzys sämre backhandsida. Snabbheten i backhandspelet gör att Gauzy inte hinner komma runt och spela med sin forehand. För högt odds här som måste spelas.

Andra spelet i dubbeln innefattar även det Gauzy. Efter dagens matcher så hade jag nästan spelat Chtchetinine till vilket odds som helst, helt magisk var han verkligen idag. Då Paul aldrig slagit honom efter många möten så talar det ännu mer för spel. Denna dubbeln känns väldigt bra på förhand.

Ha en fin helg så hörs vi på twitter under morgondagen,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.