Tjena,

Sämre dag idag. Inte van vid dessa motgångar sedan jag började skriva hos 1x2. Men efter en go massage är nu tankarna ute ur skallen och jag är på benen igen. Vi kör en liten kortare summering idag då jag har en del matcher inför imorgon i huvudet redan.

Vostes som rekades i bloggen igår inledde dagen. Hade nog sovit sådär inatt då han stod och klunkade cola matchen igenom. Han inledde också på ett sömingt sätt och kom under 5-2 tidigt. Vaknade när det var dags och tog hem första set. Hade han förlorat det hade han nog aldrig vaknat till liv igen. Ledde 9-5 i andra men höll på att tappa det. Tänkte nog på sin cola och ville sedan avgöra vilket han också gjorde. Efter lite mer läsk så spelade han sig fram till matchboll i tredje. Rogiers ville dock vara med i matchen ett tag till och vann 14-12. I fjärde så så vinner Vostes och -1.5 sitter.

Sedan plockade jag Huzjak till ett fint odds. Räckte inte till mot Blaszcyk och förlorade 3-1. Hade han vunnit första där så hade det funnits chans.

Rekade även Gauzy som hade spelat bra tidigare under dagen. Trots jämna set så räckte han inte till mot Hanak och förlorade med klara 3-0. Hade även Mego mot Rogiers. En match Mego senast vann med 3-0 denna gången var dock siffrorna de omvända och det var inte mycket att snacka om. Ibland blir det tyvärr såhär. 3 höga odds med bra spelvärde betyder inte alltid vinst.

Imorgon finns det mycket intressanta matcher. Flera av dem med höga odds vilket brukar betyda flipp eller flopp. Vi börjar med ett par ikväll så kommer det säkert fler imorgon.

Evgueni Chtchetinine - Josip Huzjak Spel: Evgueni Chtchetinine -2.5 @ 2.50
Bookie: bet365
Stake: 2/10U

Två deffar mot varandra är ingen rolig historia. Speciellt när ingen av dem vill spela offensivt. Denna matchen behöver ni inte se imorgon för det är ett riktigt sömnpiller. Senast vann Huzjak med 3-2 och matchen höll väl på en timma. Varför spelar jag då Chtchetinine -2.5 ? Jo, för att Chtchetinine vinner nästan alltid mot Hujzak och ofta med 3-0. Han har ett helt annat tålamod än Huzjak och är en bättre deff. Nyckelsetet är det första, där kommer Huzjak också ha tålamod och göra sitt yttersta för att vinna. Får dock Chtchetinine det så rinner det lätt iväg. Huzjak kommer börja försöka spela offensivt vilket han absolut inte kan. Fint odds som måste testas lågt.

Evgueni Chtchetinine - Yannick Vostes
Spel: Yannick Vostes @ 3.10
Bookie: Pinnacle
Stake: 3/10U

Helt annan match här, defensiv mot offensiv. Vostes har slagit Chtchetinine tidigare och Chtchetinine blir segare för varje tävling som går. Ser ut att ha problem med ett knä eller något. Inte alls så offensiv som förr vilket gör honom sårbar. Vostes kan vara mer passiv själv och hugga när läge dyker upp. Förr var det lätt att Chtchetinine vände från deff till off men nu är det vapnet alltså borta. Vostes får ofta bra läge redan efter serve då den är svår att retunera. Det är skönt för Vostes då han kan få vinna vissa poäng lite enklare och spara kraft till de jämna bollarna. Enda risken här är att Vostes kan lätt tappa lite tålamod. Det som är positivt är att detta är Vostes första match och han lär vara utvilad och kry. Matchen spelas inte förrän 11.10 så Vostes får en härligt sovmorgon vilket han verkar behöva efter all läsk idag.

Martin Hanak - Evgueni Chtchetinine
Spel: Martin Hanak @ 3.71
Bookie: Pinnacle
Stake: 4/10U

Snackade med en källa tidigare ikväll. Förstår verkligen inte hur Hanak kan stå såhär högt. Hanak brukar slå Chtchetinine och är riktigt bra mot deff. Som jag nämnde i reken ovanför är Chtchetinine en skugga av sitt forna jag. Hade velat trycka denna hårdare om jag suttit på all info men håller mig en aning passiv då bolagen nästan verkar veta något som jag inte vet. Svårt att skriva mer här. Hanak är som sagt grym mot deff och Chtchetinine inte i sitt livs form direkt.

Paul Gauzy - Pavol Mego
Spel: Över 65.5 @ 1.83
Bookie: Bet365
Stake: 5/10U

Gauzy är alldeles för stor favorit här. Jag tror absolut han vinner matchen men 1.10 ska han inte stå i. Jag sneglade först mot +2.5 på Mego till 1.66 men när jag sedan såg överspelet till 1.83 så knep jag det direkt. Det ska räcka att Mego tar ett set här så ska spelet vara i hamn. Jag förstår på ett sätt varför bolagen ser ner på Mego efter idag. Var ruskigt kass på alla sätt och vis. Jag vet dock att såhär dåligt ska han bara inte kunna spela två dagar i rad. Många bra spelare som brukar tappa set mot Mego. Han spelar på ett lite annorlunda set. Varierar tempo rätt bra vilket många spelare har svårt för. Gauzy brukar ha en tendens att tappa set mot spelare som Mego. Kommer ofta lite fel till bollen när man varierar tempot mot honom. Hamnar också lätt en bit bak i banan när han känner att han kommer vinna. Det bäddar för Mego som brukar fajtas till sista bollen.

Har minst 2 spel till imorgon som känns intressanta. Väljer dock att avvakta med de ett tag för att bilda mig en uppfattning imorgon.

Njut fortsatt av kvällen så hörs vi imorgon!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.