Speltips: Vostes får förtroendet

God kväll på er,

Ännu en dag börjar ta sitt slut. Idag tog även veckans första Challenger slut. Blaszczyk vann i finalen över Petr David. Båda spelarna gled en aning i gruppspelet för att sedan sätta fart, rutinerat. Var rätt väntad utgång allt som allt. Ingen som stack ut eller underpresterade. Den gode Rakov sist som vanligt. Att han inte tröttnar alltså. Imorgon är det en ny Challenger på gång, spelas onsdag-fredag. Gillar det upplägget bättre då dagarna inte blir så långa och man orkar hålla fokus hela tiden.

Vi hade ett spel idag, Enio Mendes mot Benjamin Rogiers. Helt felsatta odds på förhand då jag tyckte Mendes skulle vara favorit. Njuter av att bolagen bara går på det dom ser dagen innan och stats från 10 år bakåt. Jag såg redan på inslagningen att Mendes såg laddad ut idag. Det hör verkligen inte till vanligheterna längre men fantastiskt fint att få det beskedet inför match. Han inledde även matchen bra och lyckades komma åt Rogiers. Fick ofta öppna först och kunde därigenom styra spelet. När Rogiers fick chansen att styra så slog han bort otroligt mycket. Upplever att han ofta är lite sämre på morgonen vilket besannades nu. Mendes tog första med 11-5. De båda spelarna följdes åt i andra. Rogiers kom in mer och mer i matchen och fick allt oftare styra spelet. Mendes som fick mycket lägen efter serve i första blev mer låst. Roigers lärde sig retunera serven bättre och oron började tillta. Mendes gick upp till 10-8 och jag kände ett lugn. Minuten senare var det 10-10. Man hinner aldrig njuta i bordtennis för smällen tillbaka kommer Snabbare än man hinner andas. Mendes såg dock starkare ut mentalt och knep setet med 12-10. Nu började det jobbiga. En 2-0 ledning känns trygg men är väldigt svår att ha. Ett tappat set och matchen är helt öppen igen. Samtidigt har spelare i underläge inget att förlora längre. Spelarna följdes även åt i tredje men Mendes gick återigen fram till 10-8 i skarpt läge. 2 matchbollar Mendes som försvann på 30 sek denna gången. Han visade dock otroligt styrka då han lyckades reda ut det hela och vinna 13-11 till sist. Skön seger då matchen var jämnare än de 3-0 som stod på resultattavlan.

Morgondagens matcher har börjat dyka upp på flera sajter. Flera spelare som var med under måndag-tisdag är med igen. Vi har även fått besök av två deffar vilket jag gillar. Försöker dock var lite passiv då formen är osäker på flera av spelarna.

Challenger Ochsenhausen
Benjamin Rogiers - Yannick Vostes
Spel: Yannick Vostes -1.5 @ 1.80
Bookie: bet365
Stake: 4/10U

De båda landsmännen ställs som brukligt mot varandra i första matchen. Möttes senast i måndags då Vostes vann med 3-2. Rogiers gjorde en riktigt bra match och förlorade med flaggan i topp. Vostes har haft lätt mot Rogiers om man ser på statistiken. Denna gången blev det dock tuffare men man såg verkligen hur mycket Vostes ville vinna denna matchen, knöt näven efter varje vunnen boll. Har svårt att se att Rogiers ska göra ännu en toppmatch mot Vostes. Resten av Challengern var han inte i närheten av den nivå han visade upp i första matchen. Vostes vet att han behöver vinna denna match eftersom övriga startfältet är starkt. Det lär ge ännu mer tändvätska åt honom. Finns dock flera saker som talar emot spelet. Vostes har visat upp en dålig "morgonform", Rogiers har rätt bra koll på Vostes luriga serve som han vinner mycket på och Rogiers har inget att förlora. Trots dessa 3 stora minustecken för Vostes har jag fått en känsla av att han befinner sig i så bra form att detta inte ska spela någon roll. Det kan självklart bli 3-2 till Vostes i denna match men då får vi bita i det sura äpplet för jag tycker det luktar mer 3-1 här. Hoppas mina spådomar är rätt och vi får inleda dagen bra.

EDIT:

Lucjan Blaszcyk - Josip Huzjak
Spel: Josip Hujzak @ 3.00
Bookie: Bet365
Stake: 2/10U

Kort kommentar här. Blaszcyk vann tävlingen igår. Verkade tagit hårt på krafterna då han hade riktiga problem med en annan deff, Chtchetinine. Orkade inte alls jobba upp underskruven han fick på sig. Jag hoppas nu att han fortfarande är en aning stel och tycker det är tråkigt att möta ännu en deff. Huzjak hade otur då hade förlorade 11-9 i avgörande mot Gauzy. Gjorde dock en okej match och deffen såg ut att sitta. Litet chanspel det här då Blaszcyk mycket väl kan sopa banan med Huzjak. Jag måste dock testa då Blaszcyk sett ut som han har gjort hittills.

Det finns chans till fler spel imorgon. Om jag får lite mer info så kan det dyka upp spel redan vid 07.30 men jag kan inte lova något. Vi börjar med detta spel så får vi se var dagen tar oss.

Ha en fortsatt fin kväll,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.