Speltips: Sista chansen för Mendes

God kväll,

Blev lite mer än ett spel idag. När dagen summerades så hade jag tryckt ut 5 spel. Jag hade även hunnit med att sitta i telefonkö i ca 2 timmar. När jag kommer fram hinner jag prata ca 1.5 min innan samtalet bryts. Blev att ringa upp igen och bara vänta en timma denna gången. Tur då att spelen kunde glädja idag. Lite smått komiskt att spelet jag skrev om här igår blev förlust och de 4 andra satt. Det visar att det ofta är bra att vara passiv och se hur spelarnas dagsform är innan man trycker av den stora kanonen. Vi kör en klassisk liten summering av dagen som vanligt:

Inledde dagen med ett möte mellan Rogiers och Bajger. Satt redan igår och tänkte på den men ville se första omgången först. Rogiers inledde fint och tog två första seten enkelt. Jag har lärt mig att aldrig räkna hem ett spel redan då eftersom det går så snabbt i bordtennis. Men när han då går upp i 5-1 ledning i tredje så ville jag trycka win på spelet. Tur jag inte gjorde det för helt plötsligt så drabbas Rogiers av någon form av förlamning. Forehanden är som bortblåst, den finns verkligen inte. Bajger vinner setet men den ser fortsatt bra ut. När Rogiers går upp till 10-8 i fjärde så känner jag mig ännu säkrare än sist. Vad gör han då tror ni? Jo, självklart förlämning igen. Väldigt lägligt! Förlorar setet och nu är jag så arg att jag kokar. Öppnar fönstret och börjar mitt farväl till datan,tvn och mobilen. När jag sitter där och säger de sista orden så piskar Rogiers in 11-9 i avgörande set och mina prylar klarar sig för denna gång.

Sedan är det dags för Rakov att ta ett set från Vostes. Matchen börjar minuten efter den förra matchen så jag hinner inte riktigt ladda om. Helt plötsligt har Rakov 9-6 i första och det börjar vattnas i munnen. När han också har setboll i första börjar jag tro på det. Självklart förlorar han 12-10 och resten av matchen behöver vi inte prata om.

Tredje matchen är Gauzy mot Mendes. Öppen match på förhand med lite fördel Gauzy. Trodde innan match att han skulle få utdelning på sin serve och det fick han, till en början. Vinner första 12-10 och det känns bra då. Mendes vinner sedan 2 raka set. Kommer åt Gauzy mycket bättre och öppnar mot Gauzys forehand där Gauzy alltid går för det tillbaka. Tyvärr är han inte jättesäker alla gånger där. Gauzy tar sedan fjärde enkelt och jag vet inte vad jag skulle vänta mig i avgörande. Gauzy tar direkt tag i taktpinnen och håller ledningen matchen ut. Skön seger där.

Efter det var det dags för Rogiers att köra över Rakov. Böjade strålande då han vann första enkelt. Rakov tog andra och det kändes inte alls bra. Trots en del problem och återigen förlamningar så tar Rogiers sedan två raka och löser vinst på spelet. Sista spelet för dagen var Bajger mot Blaszcyk. Det enda Bajger skulle göra var att ta ett set. Han förvaltade verkligen mitt förtroende då han vann första med 12-10 för att sedan bli överkörd i 3 snabba. Så även den satt fint och det känns alltid bättre när spelarna bara gör vad som behövs för oss.

8 matcher imorgon och jag har hittat ett spelobjekt som jag tror lite extra på.

Challenger Ochsenhausen Benjamin Rogiers - Enio Mendes Spel: Enio Mendes @ 2.20 Bookie: bet365
Stake: 4/10U

Benjamin Rogiers spelade fin bordtennis idag. Trots det så gör han bara det som krävs. Vann de 2 matcherna han skulle och förlora de 2 där han mötte bättre spelare. När man ser Rogiers så tänker jag alltid att snart lossnar det för honom. Fin teknik och har nog det som krävs. Får dock aldrig till det fullt ut. Nu har han helt plötsligt blivit favorit emot Mendes imorgon. Är det för att han är bättre? Nejnej, bolagen går bara efter dagens matcher, inget annat. Mendes slog tex Vostes idag vilket var galet starkt. Att jag sedan, som jag skrivit tidigare, hatar att spela på Mendes är en annan sak. Han går tyvärr inte att lita på till hundra procent. Tycker han har så mycket potential Mendes. Tror dock att han är en aning trött på bordtennis. När han vill spela så har han chans mot alla i Challengern. Hoppas verkligen Mendes drar förstaöppningen med mycket skruv imorgon, då kommer han ha mycket vunnet. Sedan gäller det att han inte låter Rogiers föra poängen allt för mycket utan måste själv hitta nycklar till att göra det. Sedan får Mendes en match i benen innan denna match. Rogiers går in och gör sin första här imorgon. Att sedan detta antagligen kommer bli den avgörande matchen för vem som går vidare spelar också roll. Som jag skrev innan kan Mendes se uppgiven ut ibland men nu har han verkligen något att spela för. Vik inte ner dig denna veckan också Mendes. Jag vill inte uppleva samma sak som förra veckan då jag rekade honom.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.