Tjena,

Riktigt dåligt spel inatt på Zhendong. Ångrade mig faktstiskt grovt. Hade ju bestämt mig för att inte spela kines vs kines. Aja, något lär man sig alltid. Den som är fullärd i denna branschen ljuger för sig själv. Det är de som driver en framåt hela tiden, viljan av att vilja bli bättre och att sätta analysen klockrent. De timmarna man har lagt ner på spelet har lönat sig både i tanken och kassan.

Äntligen en ny Challengervecka på intågande. Nu är vi mitt i sommaren och flera av spelarna har dragit ner på träningen. Ligaspelet är slut och många vill göra sig en extra slant. Krångligt när man ofta inte har all info om hur varje spelares träningsupplägg ser ut. Ofta så vet jag sedan tidigare erfarenhet vilka spelare som brukar hålla igång under sommaren och vilka som tar sig den extra bärsen. Vi har också ett väldigt klurigt och rätt tråkigt startfält som ska spela måndag-tisdag. Inga deffar vilket är synd och inga outsiders som bolagen inte har koll på. Det bäddar dock för mycket skrällar under sommarmånaderna vilket är trevligt då det ska gå att hitta riktiga fynd. Imorgon spelar ju grabbarna från 08.30-22.00 vilket gör att jag brukar analysera omgång för omgång. Ibland får jag ett sämre odds men resultatet blir i slutändan bättre. Kan hända ofantligt mycket under en sådan dag så det är farligt att klicka spel vid 08 på morgonen som sedan spelas vid 22.00. I sådana fall gäller det att vara säker på sin sak och att framförallt tro på ett rejält oddsdropp. Jag har hittat ett spelobjekt till imorgon. Det kommer garanterat fler under dagen. Ofta skickar jag då först ut spelet på twitter för att sedan skriva en motivering i bloggen. Detta beror på att jag är rädd för ett oddsdropp och vill ha ut spelet så snabbt som möjligt.

Challenger Ochsenhausen Valerij Rakov - Yannick Vostes Spel: Valerij Rakov +2.5 @ 1.83
Bookie: bet365
Stake: 4/10U

Detta spel kan jag inte bara avstå. Ja, Vostes spelade en bländande bordtennis förra veckan och kom tvåa. Det som dock bolagen inte tar hänsyn till är att Vostes är en riktigt trögstartad lirare. Nu får han visserligen en match i benen innan denna matchen men att han inte ska slarva bort ett sett vore konstigt i mina ögon. Har inte någon statisitk på detta men Vostes måste vara den toppspelare som förlorar det första setet mot sämre spelare oftast av alla. Mycket nätservar, passivitet blandat med sjuka backhanddrag som går 2 meter utanför. Vet inte om han vill ha spänning i matchen eller vad det är men så ser det ofta ut. Att han sedan spelade bra förra veckan gör ingenting. Händer ofta att han ser oslagbar ut för att veckan efter komma ut som en helt annan spelare. Om vi tittar på Ukrainaren Rakov då. Slåss verkligen alltid i botten men är ändå en av spelarna som spelar mest Challengers. Han verkar verkligen inte tro att han är så dålig som han är. Har verkligen inte åren med sig heller för den delen. Rätt stel i sitt spelsätt och har inga direkta överraskningar att komma med. Kör alltid samma serv också. Alltid kort serve som han varierar med att antingen köra oskruv eller underskruv på. Våga serva långt ibland Rakov! Nu undrar ni säkert varför i helvete jag då ska lira på denna trötta människa. Jo, för att det jag just skrivit betyder att jag vet vad jag får från Rakov. Ibland kan ha få in någon forehand extra men mycket mer än så är det inte. Är då inte Vostes fullständigt fokuserad så tar Rakov ett set. Även om inte Rakov får första set så hoppas jag inte han blir totalt överkörd där för isåfall kan det tyvärr gå snabbt. Ukraina lyckades inte i Fotbolls-EM men nu kan dom väl få ett litet tröstpris i form av en toppad ukrainsk Rakov?

EDIT:

Ondrej Bajger - Benjamin Rogiers
Spel: Benjamin Rogiers @ 1.70
Bookie: Betsafe
Stake: 5/10U

Kort kommentar här. Efter att ha sett första matchen så sitter jag med samma tanke. Bajger såg stel och oinspirerad ut. Tveksamt om han tränar hårt nu. Jämn kvot i tjeckiska ligan vilket inte är skrämmande. Rogiers såg fin ut mot Vostes. Gillar hans teknik och spelsätt. Borde bli öppet spel och då är Rogiers den bättre av de två. Rogiers har gått okej i Franska andraligan. Känns som han satsar och kör hårt över sommaren. Ska ha bra chans här.

Benjamin Rogiers - Valerij Rakov
Spel: Benjamin Rogiers -1.5 @ 1.57
Bookie: Bet365
Stake: 5/10U

Blir bara ett par korta rader på dessa rekar. Rogiers har sett fin ut idag. Bra träff och bra rörelse. Tror att Rakov får problem med tempot här. Rakov står redan på 0-3 idag med ett vunnet set. Får han inte första i denna matchen så kan vi nog räkna hem spelet redan då. Rogiers minst en klass bättre.

Enio Mendes - Paul Gauzy Spel: Paul Gauzy @ 2.03
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Mendes ser risig ut. Ett vunnet set och 0-2 i matcher. Börjar han dåligt i en tävling brukar det bara rinna på, inte bäst skalle i världen direkt. Gauzy tränar enligt rykten på bra och ser helt ok ut idag. Tror han kommer få rätt bra betalt för sin serve i denna matchen vilket lär göra Mendes ännu grinigare. Öppen match på pappret men jag tror att Gauzy tar denna matchen pga form och vilja.

Ondrej Bajger - Lucjan Blaszcyk Spel: Ondrej Bajger +2.5 @ 1.50
Bookie: Bet365
Stake: 5/10U

Gillar dessa spelen när startfältet är hyfsat jämnt. Bajger har spelat mycket bättre än vad jag hade trott innan turneringen. Hängde med bra mot Petr David, riktigt nära mot Rogiers och krossade Rakov. Har alltså tagit set i varje match hittills. Blaszcyk är inte jätteung och lär väl ha någon form av rutin. Dock slarvas det ofta och han har inget direkt tokslag att komma med. Bajger lär hänga med hyfsat sålänge han inte står och spelar Lucjan i backhandhalvan hela tiden. Bra chans på minst ett set här.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.