Speltips: Sporten som inte firar midsommar

Tjena,

Nu bunkrar ni väl upp det sista för imorgon kan jag tänka mig. Det lär komma ett inlägg imorgon kväll också så jag råder er att ta det lugnt med nubben så ni inte slinter på tangenterna. När ni har kul imorgon så får jag försöka fixa vinsterna istället. Eller lite kul ska jag också försöka ha det faktiskt. Man kan ha kul utan alkohol som vissa säger. Om vi ska ta oss en titt på dagens enda spel som jag skrev igår:

Den gode Kleprik som är i sin sämsta form i karriären satte vi våra slantar på idag. Han började matchen riktigt dåligt och klumpen i magen kom direkt. Kass träff på bollen och nervös som en liten skolpojke. Vid 6-9 underläge så hade han kissat klart och tyckte det var dags att ta tag i matchen. Ett par bra servar och några enkla missar för Bluhm sedan var första set för Kleprik i hamn. Började sedan urstarkt i andra också. Gick snabbt upp i 4-0 ledning men hamnade sedan i psykos. Bluhm tog väl 6-7 poäng i rad och det var den matchen tänkte jag. Då kickade Kleprik igång igen och krigade även till sig andra set. Rätt orättvis 2-0 ledning för Kleprik kan tyckas. I tredje vet jag knappt vad som hände men Kleprik vann setet och matchen med 3-0. Hade en märklig känsla efteråt eftersom den lika gärna kunde slutat 3-0 åt andra hållet. Men vi ska inte klaga, nya friska units in och det går väldigt bra just nu. Jag lovar att inte försöka få något storhetsvansinne som är väldigt lätt i sådana här perioder tyvärr. Allt sitter och marginalerna är på rätt sida. Om en vecka kan det vara precis tvärtom så det gäller att vara ödmjuk inom betting och generellt i livet som stort.

Nu får det vara slutsnackat. Ni är ju trots allt här inne för att få en satans massa bra rekar så varsågoda:

Challenger Ochsenhausen
Andriy Sitak - Florian Bluhm
Spel: Andriy Sitak +1.5 @ 1.72 Bookie: bet365 Stake: 2/10U

Challenger Ochsenhausen
Andriy Sitak - Florian Bluhm
Spel: Andriy Sitak @ 2.72
Bookie: Pinnacle
Stake: 2/10U

2 spel på samma match. Sitak kan nog ta det till 5 set men ofta i avgörande set upplever jag honom som mentalt svagare. Därför ville jag ha med handicapet. Nu möter han en deff vilket kan vara tufft att gå in mot i ett femte och avgörande. Har alltid gillat Sitak även om han brukar hamna på minuskvot i Challengern. Skön litet lirare som vispar rund med sina slag i hagen. Har oftast rätt tufft mot deff, som Bluhm är. Dock spelar ju Bluhm väldigt offensivt för att vara deff, som ni läste igår. Sitak gillar öppna bolldueller där det bli spel om bollen. Så jag tror vi kan få se en riktigt underhållande morgonmatch mellan dessa herrar. Bluhm har varit en aning nedtryckt i odds under hela denna Challengern. Antagligen mycket pga att han slog ett par bra spelare för ett par veckor sedan. Att bolagen inte tar hänsyn till att dessa spelare suger mot deff tackar vi bara för. Båda står på 1-4 inför den tredje dagen och har således inte så mycket att spela för. Sitak står ofta på minuskvot inför sista dagen vilket gör att han är van vid detta. Brukar hantera det bra och spela väldigt avslappnat och fint när allt är "kört". Lite orolig inför denna matchen men när oddsen sitter som de gör så måste jag bara klicka.

Jakub Kleprik - Enio Mendes Spel: Enio Mendes @ 1.80 Bookie: Bet365 Stake: 3/10U

Suttit och velat fram och tillbaka med detta spelet. Mest pga att Mendes är en riktigt svajig lirare. Kan slå riktigt bra spelare och sedan lägga mot riktiga pajaser som Mego idag. Hade han vunnit den så hade jag tryckt hårdare här. Om Kleprik vart i form så hade jag absolut vänt på spelet. Ni ser, tankarna är många här. Men när Mendes slog Vostes i sista matchen så var det spiken i kistan. Båda spelarna spelar för en plats i semin och detta lär vara den avgörande matchen dem emellan. När jag har sett Kleprik de sista veckorna så klarar han verkligen inte att hålla ihop det. När han nu möter Mendes, som är en duktigt spelare i sina bästa stunder, så lär inte Kleprik vara den starkare av de två över fem set. Mendes är också en spelare som blir en aning bättre mot bättre motstånd vilket ändå Kleprik får räknas som. Snälla Mendes, vakna på rätt sida imorgon!

EDIT:

Andriy Sitak - Enio Mendes
Spel: Andriy Sitak @ 5.00
Bookie: Bet365
Stake: 1/10U

Efter att ha sett ett par morgonmatcher så var jag tvungen att även nypa detta spelet. Sitak spelade bra i sin match och skulle verkligen vunnit den, 2 matchbollar hade han. Såg taggad ut och ville vinna. Möter nu Mendes som gjorde ett riktigt magplask mot Kleprik. Såg exakt så ointresserad ut som bara han kan göra. Efter att han nu har förlorat den matchen så har han verkligen ingenting att spela för. I vanliga fall så ska Mendes bara vinna denna match men med dessa förutsättningar så är 5 gånger pengarna på en taggad Sitak allt för högt.

Har även två till riktigt intressanta spel på gång. Måste dock avvakta med dessa då första omgången imorgon kommer påverka om det blir spel eller inte. Vi hörs här och på twitter imorgon. Hoppas ni får en god natts sömn så ni orkar med allt galej imorgon.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.