God Kväll,

Sent inlägg ikväll då jag som många av er var tvungen att fokusera på det Svenska landslaget. Hoppas inlägget kommer vara okej trots den sena timmen på dygnet. Jag får tacka er för allt stöd på twitter. Det gör verkligen att jag jobbar 110% istället för 100. Betyder otroligt mycket ska ni veta. Om vi struntar i skitsnacket och går över till summeringen för dagen:

Bluhm lade vi våra första slantar på för dagen. Han inledde med den äran och plockade hem första set med 11-7. Mego slarvade en del och Bluhms deff såg okej ut. I andra gick Bluhm snabbt fram till 5-1. Sedan började Bluhm tro att han var en gud och missade boll på boll och förlorade 11-7. I det tredje började han spela mer offensivt vilket var bra då Mego krossade Bluhms defensiva spel. Tredje set slutade 11-9 i Bluhm favör. I fjärde fortsatte Bluhm på inslagen väg och dunkade in forehand efter forehand. Skön start på dagen med en fin vinst.

Sedan hade vi en dubbel på Konecny. Han tog emot Mendes i den första matchen. Det var egentligen inget snack om saken utan Konecny vann enkelt med 3-1. Efter det mötte han landsmannen Kleprik. Konecny började stabilt och vann första enkelt. Sedan började Kleprik blixtra till samtidigt som Konecny sjönk en nivå. Kleprik tog andra 12-10. Jag kände en liten oro inför tredje då Kleprik verkligen hade spelat upp sig sen tidigare. Konecny lyckades gneta till sig tredje med 11-9. Även i fjärde var Kleprik bättre men Konecny fick med sig det och dubbeln satt fint. 2/2 idag och just nu sitter allt. Gäller att passa sig då stormen kan vänta runt hörnet.

Om vi kikar på morgondagen så har jag bara hittat ett spel just nu. Men som vanligt kan det dyka upp fler på twitter. Försöker allt som oftast också få med en motivering i bloggen senare så ni har något att gå på.

Challenger Ochsenhausen
Jakub Kleprik - Florian Bluhm
Spel: Jakub Kleprik @ 2.08
Bookie: Pinnacle
Stake: 3/10U

Många av er tycker kanske det är konstigt att jag rekar Kleprik som jag tidigare har skrivit har svårt mot defensiva spelare. Jag ska förklara varför. Bluhm har inte alls det bettet i sin deff som andra deffar. Han gillar även att spela mer offensivt. Båda dessa saker borde gynna Kleprik och jag tror det istället är Bluhm som kan få problem med Kleprik. När jag ser matchen framför mig så ser jag en Bluhm som har stora problem med Klepriks serv. Jag ser även ett öppet spel där Bluhm kommer vara tvungen att gå på offensiven. Kleprik möter Sitak i sin första match imorgon vilket passar mycket bra. Den ska han bara vinna och kommer att gå in i denna matchen med positiva vibbar. Bluhm däremot möter Vrablik där han lär bli krossad. Så dessa grabbar går in i matchen med helt olika förutsättningar vilket jag tror kommer gynna Kleprik. Kom igen nu Kleprik, hitta formen!

Vi hörs imorgon,

@tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.