God kväll underbara läsare,

Jag har precis suttit och skrivit ett inlägg på två timmar när jag råkar radera allting. Jag ska försöka återge de viktigaste bitarna av det jag kommer ihåg. Vi börjar att köra en summering av dagen:

Kleprik inledde dagen med att ta emot Majoros. Jag såg detta på förhand som en 50/50 match, så när vi fick 2.2 på Kleprik var det bara att hugga. Kleprik lyckades knipa det första setet dock utan att imponera. Majoros verkade inte ha vaknat från nattens dvala. Tyvärr hade han vaknat i de nästföljande två där han krossade Kleprik. På något sätt lyckades tjecken ta det fjärde och det väntade ett avgörande set. Där fick Kleprik en bra start och man fick lite förhoppningar. Majoros ville annat och med ett par snabba poäng så var matchen avgjord. Är ändå nöjd med spelet då jag förväntade mig denna matchbild.

Sedan var det dags för dagens mest spännande spel. Vi satt på Huzjak att vinna ett set och även Huzjak att vinna matchen till fina 7.5 gånger pengarna. Det var då extra jobbigt när Huzjak brände 2 setbollar i första set. Efter att ha stoppat in en prilla så var jag med från start i andra och så även Huzjak. Konecny började missa allt mer och Huzjak vann mycket enkla bollar. Skönt att det tyngre spelet var hemma. Tog in en extra prilla och kände mig avslappnad. Huzjak lyckades även ta det tredje setet och adrenalinet och förhoppningarna ökade om ett lyckat resultat. När även Huzjak fick en bra start i fjärde stod man upp och hoppade. Han lyckades även få med sig det setet och matchen trots en del problem. Årets skönaste spel var hemma!

Efter den matchen läste jag av marknaden och hittade ytterligare ett spel på Huzjak. Kleprik som inte alls sett bra ut under dagen stod för motståndet. Matchen började lite skakigt för Huzjak då Kleprik såg sådär läskigt bra ut. Efter att halva första set var spelat började dock Kleprik bli mer passiv och Huzjak vann sina enkla poäng. Sedan var det bara en lång sträcka till målet som Huzjak gjorde kort. Han vann 3-0 och vi kunde summera en fantastiskt fin dag. Vi får tacka Huzjak för guldtackorna för denna gång.

Om vi ska titta lite snabbt på morgondagens utbud så har vi en ny challenger som spelas onsdag-fredag. Vi har även Korea Open som startar sitt kval imorgon. Trots stort utbud så har jag hittat förvånansvärt lite spelvärde. Det kan dock komma fler spel under morgondagen så håll utkik.

Dubbel Enio Mendes - Tomas Konecny (2) @ 1.30 Jakub Kleprik - Tomas Konecny (2) @ 1.27 Totalt Odds: 1.65 Bookie: Betsafe Stake: 5/10U

Konecny imponerade stort under måndag och tisdag. Förlorade 2 matcher men båda dessa var mot defensiva spelare vilket han ofta har problem med. Resten av matcherna vann han och även hela challengerna till slut. Han tar emot Mendes imorgon. Mendes är en liten luring som är svår att bedöma från dag till dag. Trots det så ska Konecny ha en bra chans även om Mendes skulle vara i bra form. Tror att Konecnys stabila spel kommer skapa trubbel mot Mendes mer chansartade spelstil. Om vi tittar på den andra matchen så möts de båda landsmännen Kleprik och Konecny. De två möttes även i måndags då Konecny vann 3-1. Då möttes de i en morgonmatch vilket borde ha talat till Konecnys nackdel, då han kan vara lite trögstartad på morgonkvisten. När de nu möts under eftermiddagen så borde Konecnys ha en ännu bättre chans till vinst. Som jag sagt flera gånger tidigare så ser inte Kleprik ut som han ska. Svårt att komma rätt till boll och missar mycket enkelt emellanåt. Vi hoppas Konecny vaknar på rätt sida imorgon och även gör morgondagen till en trevlig dag.

EDIT:

Challenger Ochsenhausen
Florian Bluhm - Pavol Mego
Spel: Florian Bluhm @ 2.20
Bookie: bet365
Stake: 3/10U

Nu har båda dessa spelare gjort sin första match och jag har fått en bild av deras dagsform. Mego såg riktigt risig ut och förlorade mot den jämnbördige Sitak med 3-0. Mego är en spelare som oftast höjer sig mot spelare som är bättre. När han sedan är favorit så får han inte alls till det. Tror att det beror mycket på att han har svårt att skapa fart själv vilket han får när han möter bättre spelare. Mego och Bluhm möttes för ett par veckor sedan. Då vann Mego med 3-2. Bluhm var inte bra då men ändå så kom Mego undan med blotta förskräckelsen. I Bluhms första match idag så såg han mycket bättre ut, iallafall i starten av matchen. Avvägde sitt offensiva/defensiva spel fint och hade bra chanser till 2-0 i set på den duktige Mendes. Tyvärr vann Mendes andra set och sedan gick det utför för Bluhm. Det jag är lite rädd för i denna match är om Mego får en bra start. Bluhm verkar bli väldigt stressad i underläge och sprider bollarna utan någon känsla alls. Men med tanke på hur Mego sett ut idag kontra Bluhm så är 2.2 för högt och det rätta oddset borde vart 2 gånger pengarna.

Ha en fortsatt bra natt, så hörs vi igen imorgon!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.