God kväll vänner,

Då var söndagen äntligen här och måndagens odds till Challenger Series börja dyka upp. Det kom inga spel alls under helgen. I slutet av de internationella tävlingarna brukar det allt som oftast inte finnas mycket till värde och därför är det bättre att avstå och bara njuta av fin bordtennis. Jag har själv vart ute mycket i den friska luften och vädrat tankarna för att komma tillbaka starkt till veckan som väntar.

Det är ett rätt trevligt startfält vi ska stifta bekantskap med under måndag och tisdag. 2 defensivspelare vilket alltid är skoj då det brukar dyka upp fina värden. Båda spelen är från Challenger Ochsenhausen. Nu kör vi!

Frane Kojic - Evgueni Chtchetinine
Spel: Frane Kojic @ 1.65
Bookie: bwin
Stake: 6/10U

Kojic har imponerat flera veckor i sträck nu. Både i challengern och internationellt. Ser verkligen ut att ha hittat formen. Vann också challengern förra veckan på ett imponerande sätt. Kojic har verkligen hittat vilket spelsätt han ska använda sig av mot Chtchetinine. Forehandssläggan matas och matas till Chtchetinine är helt yr. Den gode vitryssen däremot ser äldre ut för varje tävling som spelas. Orkar inte alls vara så offensiv som förr och när inte nabbet biter på samma sätt som tidigare så är han tyvärr en rätt medioker deff. Med rätt inställning så kör Kojic över vitryssen här som han senast besegrade med 3-0.

Bence Majoros - Josip Huzjak
Spel: Josip Huzjak @ 3.00
Bookie: bet365
Stake: 4/10U

Majoros är en lite svår spelare. Har extremt svårt att få grepp om honom. Vissa veckor sitter allt och andra veckor undrar man vad han sysslar med. Har erkänt svårt mot deff och Huzjak käkade upp honom med 3-0 i senaste mötet. Denna matchen handlar väldigt mycket om inställning. Spelar Huzjak sitt äckliga spel som han ska göra så kommer Majoros bli extremt frustrerad och borra flera bollar i nät. Bygger detta spelet mycket på Majoros oförmåga mot deff och senaste resultatet mot Huzjak. Hoppas även på att Majoros legat på latsidan vad gäller träning då det trots allt är sommar och en del spelare minskar träningsdosen en aning. Detta ska dock inte påverka Huzjak då hans defensiva spel sitter i ryggmärgen.

EDIT:

Evgueni Chtchetinine - Tomas Konecny
Spel: Tomas Konecny @ 3.40
Bookie: Bet365
Stake: 4/10U

Vitryssen har sett riktigt risig ut i flera veckor nu. Deffen biter inte alls lika bra och när offensiven är lika med noll så får han nästan svårt i varje match. Från att ha vunnit de flesta challengers han har ställt upp i till att inte ens gå vidare har gått riktigt snabbt. Har inlett dagen idag riktigt risigt och är en aning rädd att han fejkar en skada för att inte behöva spela klart. Koncecny däremot har sett riktigt stabil ut och brukar inte tappa många matcher i gruppspelet. Klok spelare som inte gör speciellt många plattmatcher. Slog vitryssen förra året på ett Lag-EM. Alldeles för högt odds här sett till förutsättningarna.

Ha en fortsatt fin söndag,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.