Speltips: En stridslysten tjeck

Tjena kamrater,

Kul att ni börjar bli en del som följer spelen. Skönt med ännu en grön dag då det blev 2 vinster och 1 förlust. Många sitter säkert och grämer sig över Sveriges insats mot Irland men det är en dag imorgon också. Om vi tar en snabb sammanfattning för dagen:

Vi inledde dagen med en dubbel. Bluhm tog emot Palkovsky. Han låg under 10-8 i första men lyckades krångla sig ur det greppet och vinna setet. Sedan flöt det på och slutade 3-0. Bluhm var inte alls bra i denna match men Palkovsky var om möjligt ännu sämre. I den andra matchen så mötte Bluhm den rutinerade Gerold. Det var spännande i första set men sedan körde Gerold över Bluhm och även den matchen slutade 3-0. Skönt med en fin start på dagen.

Sedan hade vi även Frane Kojic -2.5 mot Bluhm. Här läste jag matchen helt rätt. Kojic är bra mot defensiva spelare och när Bluhm även är en dålig spelare så blev segern ännu klarare. Tror Kojic tappade 16-17 bollar totalt i matchen och då gick han på halvfart matchen igenom.

Sedan skickade jag även ut en andra dubbel. Gerold gjorde det som behövdes i sin match och körde kattens lek med råttan mot Palkovsky. Vad som sedan hände i den andra matchen är ett stort frågetecken. Vozicky mötte Gerold och här trodde jag Vozicky skulle ha bra koll på matchen. Vozicky såg seg ut och Gerold tog en riktigt imponerande 3-0 seger. Förlust på den tyvärr.

Imorgon är det få spelvärda alternativ. Stora favoriter med låga odds. Tyvärr erbjuder inte bet365 några handicaplinor på dessa matcher. Jag har dock hittat en "tråkig" dubbel med en spelare som jag tror kommer höja sig imorgon.

Challenger Series
Dubbel
Pavol Mego - Bohumil Vozicky (2) @ 1.20
Florian Bluhm - Bohumil Vozicky (2) @ 1.26
Totalt odds: 1.51
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Vozicky inledde dagen med att imponera genom att slå landsmannen Petr David. Var sedan chanslös mot både Kojic och Gerold vilket var en aning förvånande. Han slutade dagen med kvoten 3-2. Vozicky är likt Vrablik ,som jag nämnde för ett par dagar sedan, en spelare som höjer sig ju längre tävlingen pågår. Imorgon behöver han 2 vinster för att säkra en semifinalplats. Först tar han sig an Mego. Jag ser ingen total överkörning framför mig. Dock är Vozicky en bättre spelare i grunden vilket kommer visa sig ju längre matchen går. Mego är en spelare jag skulle vilja sätta ett stort frågetecken för. Han brukar hänga med bra mot bättre spelare. När han sedan är favorit så underpresterar han grovt. Även om han här är underdog här och kan spela utan press så ska han inte ha någon chans mot en Vozicky som lär vara rejält revanchsugen efter gårdagen.
I den andra matchen möter Vozicky den tyske liraren Bluhm. Tysken har jag verkligen inte mycket för. Han ser inte ut att ha någon som helst plan i sitt spel utan ibland spelar han lite defensivt ett par bollar för att sedan helt plötsligt vara en tokoffensiv lirare. Ska skilja flera klasser här. Skillnaden ska vara ännu större om man räknar in Vozickys motivation till att nå en semifinal. Bluhm har absolut ingenting att spela för.

Nu ska jag dra täcket över mig och deppa över Sveriges prestation. Sedan är det nya tag imorgon!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.