God Kväll i EM-Febern,

Nu sitter väl alla och kollar fotboll såklart. Jag har spenderat ett par timmar på att gå igenom morgondagens bordtennisutbud. Flera av spelarna i morgondagens tävling har jag sett väldigt lite av. Har gått igenom en del videos i ett par timmar nu.

Om vi snabbt ska kika på matcherna jag spelade på i fredags. Skrev ju ut en dubbel med en vitryss här. I den första matchen lyckades han bränna 3 matchbollar. Mer än så behöver jag väl inte säga. Han vann självklart den andra. Sedan klippte jag även Vrablik som jag tyckte stod lite högt. Det stämde och den satt fint. 3/3 gröna dagar sedan starten här hos 1x2. Jag hoppas vi kan förlänga den sviten när vi nu tar oss en titt på morgondagens matcher.

Dubbel
David Palkovsky - Florian Bluhm (2) @ 1.42
Gabor Gerold - Florian Bluhm (1) @ 1.30
Totalt odds: 1.85
Bookie: Expekt
Stake: 3/10U

Suttit och tittat på Palkovsky och Bluhm i flera timmar nu, då jag inte sett mycket av dem innan. Palkovsky ser riktigt risig ut, en riktig hobbyspelare helt utan teknik. Bluhm är en defensivspelare likt Chtchetinine. Däremot är han en mer modern defensiv spelare som även kan attackera. Palkovsky som har en riktigt konstig forehandloop SKA få problem att loopa mot Bluhms hårt underskruvade bollar.
I den andra matchen är Bluhm också inblandad. Här tar han dock emot en veteran som brukar kunna spela lugnt och behärskat mot defensiva spelare. Gerold gillar att "spela" om bollen och har inget emot att få tillbaka den några gånger innan han avgör. Gerold ska vara en klass bättre här vilket också oddsen visar. Väljer dock att hålla nere insatsen lite i denna dubbel pga att jag sett ett par matcher för lite av både Palkovsky och Bluhm.

Frane Kojic - Florian Bluhm Spel: Frane Kojic -2.5 @ 1.83 Bookie: bet365 Stake: 2/10U

Kojic krossade Chtchetinine i förra tävlingen som är en erkänt duktig defensivspelare. Han har ett riktigt vapen i sin forehand och är väldigt trygg mot defensiva spelare. Här möter han Bluhm som redan är nämnd i detta inlägg. Bluhm är flera klasser sämre än Chtchetinine. Så det är klart att man skulle vilja trycka in alla poletter i världen med den analysen. Dock så är det så att allt som oftast när man spelar dessa -2.5 spel så är det väldigt,väldigt lätt att favoriten tappar fokus i en enda sekund. Eftersom pingis går så sjukt fort och man bara spelar till 11 så brukar jag försöka undvika dessa spel. Här ska det dock finnas en bra möjlighet och vi måste in med ett par units. Allt annat vore tjänstefel.

EDIT:

Dubbel
David Palkovsky - Gabor Gerold (2) @ 1.22
Gabor Gerold - Bohumil Vozicky (2) @ 1.37
Totalt odds: 1.67
Bookie: Betsafe
Stake: 3/10U

Palkovsky var exakt så dålig som jag förutspådde. Dålig på att röra sig och extremt dålig träff på bollen. Gabor Gerold att säkerheten själv och kan hålla bollen på bordet så länge han inte får press på sig. Palkovsky kommer inte kunna pressa bak Gerold eftersom han kommer att ha förlorat bollen innan dess. Denna ska vara stensäker.

I den andra matchen tar Gerold emot Vozicky. Vozicky tycker jag har spelat riktigt fin bordtennis idag. Han mötte Petr David i första matchen och bjöd på riktigt fina dueller. Han lyckades även vinna den matchen. Både Petr och Gerold är vänsterhänta. Petr David är dock en klass bättre. Vozicky besegrade även Gerold med 3-0 i deras senast möte. Håller dock ner insatsen lite här mycket pga att jag alltid är orolig när spelarna har lirat många matcher på en dag. Att spela matcher från 08.30-22.00 kan ju inget psyke klara?

Det kommer (nästan) garanterat komma fler spel här imorgon. Jag vill dock se ett par matcher för att bilda mig en ännu bättre uppfattning. Om/när det kommer spel så kommer de komma i detta inlägget. Följ mig på twitter @tabletennisbet där jag tweetar direkt efter jag uppdaterat bloggen.

Vi hörs!

@tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.