Speltips: NFL Lördag: Arizona Och Green Bay i en tuff duell i NFC

Den andra mathen för omgången är den mellan Arizona Cardinals och Green Bay Packers.

Arizona går in som favoriter efter att ha imponerat under säsongen och därmed förtjänat en vecka ledigt medan Packers förra veckan slog mot Washington. Packers har inte imponerat under den större delen av säsongen, men såg förra veckan ut som ett annat lag och spelade riktigt bra fotboll.

Dessa två lag möttes faktiskt så sent som vecka 16 (tre veckor sedan) och då var det Arizona som krossade och vann med hela 38-8. Som så många gånger tidigare under säsongen var det då den skadedrabbade offensiva linjen som ställde till med problem och Rodgers blev sackad hela åtta gånger i matchen. Denna gång ser den offensiva linjen bättre ut då man fått tillbaka ett par skadade spelare och gjort ett par justeringar. Arizona lär fortfarande få en del press, men man såg mycket bätre ut mot Washington senast och Rodgers visade klart sin glädje över detta under matchen.

Det var ett nytänt Packers vi såg besegra Washington i en ensidig match och jag hoppas vi får se samma lag i natt, då kan det bli en riktigt rolig match att följa. Kan man etablera springspelet hyfsat mot Cardinals tuffa försvar, som man gjorde mot Washington senast, så kommer det att göra denna uppgift mycket lättare. Cardinals saknar sin bästa spelare i passförsvaret, Tyrann Mathieu, och om Rodgers kan få den tid jag tror han kan få i denna match så kommer han att kunna dra nytta av detta på ett helt annat sätt än i det senaste mötet lagen emellan.

Arizona lär också kunna röra sig framåt effektivt då QB Carson Palmer och hans receivers sett riktigt fina ut under säsongen. Allt hänger på hur mycket press Packers kan få honom och hur pass bra deras secondary kan täcka alla vapen som Palmer har tillgodo.

Packers passförsvar var riktigt bra senast då man lyckades täcka Washingtons receivers tillräckligt länge för att ta sig till Q Kirk Cousins om och om igen. Totalt sex sacks fick man under kvällen. Nu har Arizona bättre offensiv linje än Washington, men det var helt klart ett stort steg framåt förra veckan.

Jag tycker att Arizona blivit lite för stora favoriter här i folkets ögon efter att ha besegrat Packers så stort senast. Efter den matchen fick man faktiskt stryk med 6-36 mot Seattle. Man har dock haft en veckas längre vila och förberedelser, vilket såklart är positivt. Det negativa är att man är ett lag som saknar erfarenhet i slutspelet och man har en QB som aldrig vunnit en slutspelsmatch och går upp mot ett storlag som Packers och en QB med den erfarenhet som Rodgers besitter.

Jag tycker inte att man ska vara favoriter med mer än en TD här och spelar Packers +7,5 till 1.885 på Pinnacle Sports. Jag kan till och med se Packers vinna denna match rätt ut och 3.77 lockar för ett litet spel även där.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt