Det känns som en riktigt svårlöst omgång nr vi går in på den sista veckan av årets regular season.

Jag lägger två små spel denna vecka och det första blir på New England Patriots, som jagar hemmafördelen i slutspelet mot avhängda Miami Dolphins.

Patriots och coach Belichick är riktigt bra i dessa situationer och är 11-3 mot spreaden under vecka 17 med Belichick bakom spakarna.

Nu har man läge att säkra hemmafördelen genom slutspelet med en seger här och man kommer att göra allt man kan för att ta den. Miami ligger sist i samma grupp och har inget att spela för.

Både Patriots och Dolphin har en del skador på den offensiva delen av bollen, framförallt i de offensiva linjerna som inte sett helt hundra ut de senaste matcherna.

Brady kommer säkerligen få utstå en del press och inte ha jättemycket tid på sig att kasta bollen, men med allt som står på spel så garanterar jag att Brady och Belichick gjort sin hemläxa och plockat isär motståndet i teorin.

Patriots har vunnit 13 av de 17 senaste mötena och bruar ha bra koll på Dolphins. Jag fick denna till -9,5 men linan verkar vara uppe på -10 nu, vilket såklart gör skillnad.

Jag skulle försöka få denna till -9,5 under dagen, men för nöjesspelaren kan -10 till 2.00 hos Pinnacle sports vara värt en slant.

Jag lägger även en liten bet på Buffalo Bills som idag tar emot New York Jets, som jagar slutspelplats.

Jets måste vinna för att vara säkra på att få vara med i slutspelet och Bills kommer att göra allt för att se till att de inte kommer dit.

Man har sagt att detta är deras Super Bowl, och när säsongen redan är slut så får man finna nöje i att förstöra för andra istället.

Folket har pumpat in alla sina pengar på Jets i denna match trots en överreaktion i hur linjen hoppat.

Innan förra veckans match var Bills 1,5 poängs favoriter mot Jets och nu står de som tre poängs underdog, ändå ligger 80% av alla bets på Jets.

Jets har en fin segersvit, men det är inga jätteimponerande segrar och man har haft många riktigt tighta matcher. Jag tror vi får se en till tight match och spelar Bills +3 till 1.909.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt