Speltips: Monday Night Football: New Orleans Saints - Detroit Lions

I natt tar New Orleans Saints emot Detroit Lions och det är två lag som är avhängda från slutspelet vi får se göra upp.

Det känns som en match med många poäng och jag kan se två QBs som drar igenom motståndarnas försvar. Mitt spel denna kväll ligger på Lions, eller närmare bestämt att Lions ska göra över 23,5 poäng i matchen.

Motivering

Saints har ett riktigt kasst försvar i år och man rankas sist i kategorierna poäng per match, yards per spel, first downs per match och näst sist i antal yards per match. Deras passförsvar är det tredje sämsta i ligan när det gäller antal yards per match och det sämsta när det gäller antal tillåtna TDs. Det bådar inte gott när Calvin Johnson och Matthew Stafford kommer på besök.

Johnson var inte en faktor i matchen senast, men då var det vassa Trumaine Johnson som täckte och gjorde kvällen tuff för Calvin. Saints har ingen spelare som spelar på samma nivå. Man saknar också en bra pass rush, vilket ger Stafford och hans receivers mycket tid att jobba med.

Via marken måste väl Saints ändå kunna försvara, tänker ni? Nej, där är de sämst i ligan. Man har alltså inte mycket som talar för sig på denna sida av bollen. Offensivt kommer dock Saints troligtvis kunna producera även de både via marken och såklart via Drew Brees varra passpel, men defensivt tror jag inte att de kommer att kunna göra allt för mycket.

Man snittar 30.5 poäng insläppta per match, och med vapen som Lions besitter i Stafford och Johnson så bör man producera minst 24 poäng här. I matcher som denna är det dock som alltid en fråga om inställning, vilka lag är det som dyker upp? Vilka vill mest trots en förlorad säsong?

Jag spelar Lions ö23.5 till 1.83 gånger pengarna på bet365.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt