Speltips: NFL - St Louis Rams vs Tampa Bay Buccaneers

Hallå allesammans!

Detta blir mitt första blogginlägg för säsongen här på 1x2 och det är såklart NFL som står på schemat, som det kommer att göra i majoriteten av mina inlägg. Ni som följer NFL Fantasy-tråden på Pokerforum.nu kanske känner igen mig som Berghet.

Det har blivit dags för Vecka 15, vilket innebär att det alltså bara är tre veckors spel kvar innan slutspelet drar igång. Den allra sista jakten på slutspelsplatserna har alltså dragit igång på allvar och vi kan vänta oss en hel del spännande möten framöver.

I natt är det St Louis Rams som tar emot Tampa Bay Buccaneers, i vad jag tror blir en match med få gjorda poäng.

Det är två svajiga lag som möts i natt på Edward Jones Dome i St Louis och det är också två lag som har ett osäkert läge inför slutspelet framför sig. Tampa Bay sitter på 6 vinster och 7 förluster medan St Louis har 5 vinster och 8 förluster i bagaget, och båda lagen måste alltså börja plocka segrar för att ha chans på de eftertraktade slutspelsplatserna.

Jag ser två lag som kan få det svårt att flytta kedjorna offensivt idag och jag kan också se en utdragen kamp om vem som flyttar bollen effektivast via marken.

Tampa Bay

Tampa Bay saknar Vincent Jackson i denna match, samtidigt som Trumaine Johnson är tillbaka i försvaret för Rams. Trumaine höll Detroits stjärnreceiver Calvin Johnson till bara en catch i den senaste matchen och kommer nu att ligga på Mike Evans, vilket innebär att Tampa Bay inte har några vassa vapen att jobba med via luften.

Via marken har man dock Doug Martin, som har spelat bra den senaste tiden. Mot Rams veka springförsvar kommer det vara här man ser till att flytta bollen.

St Louis

St Louis har även de en bra running back i Todd Gurley, som var riktigt bra i matchen mot Detroit senast med 140 yards och två touchdowns. Via luften har Rams i princip ingenting att komma med, så här kommer man också att försöka få det gjort via marken. Detta vet givetvis Tampa Bays andrarankade springförsvar om, så det kan bli en lång dag för Gurley det här. Han har dock fått tillbaka sin right tackle Rob Havenstein , som kommer att hjälpa till mycket.

Spel:

Det är en tuff match att avgöra hur den kommer att sluta, men enligt mig lutar det som sagt mot en kamp via marken och en kamp mellan de två defensiven. Fler springspel gör att det tar längre tid i varje drive, vilket innebär färre drives, vilket innebär färre lägen till poäng.

Jag tror på en match med låga poäng och spelar under 41 poäng till 1.953 gånger pengarna hos Pinnaclesports. Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt