Oddsjämförelser: Belgien - Beker van Belgie

Med våra oddsjämförelser hittar du snabbt de bästa oddsen för Beker van Belgie. Jämför Beker van Belgie-odds från alla stora spelbolag.

I över hundra år har den Belgiska cupen spelats - Coupe de Belgique som den heter på franska, eller Beker van België på holländska. Fast just nu är den döpt efter ett sponsrande chipsmärke. nästan hela ligasystemet deltar, vilket innebär att 234 klubbar är med årligen.

Föga förvånande är det de större och kändare klubbarna som också vunnit flest gånger - Brügge har 11 titlar, Anderlecht 9, och Standard Liège 7. Räknar vi ihop alla vinnarna blir det dock avsevärt färre än hundra titlar, eftersom cupen bara hölls åtta gånger under de första dryga 40 åren.

Belgiens Europacupspel är ganska förvirrande, men segraren av Belgiska cupen åker till Europa League. Om den klubber slutar på plats 1 eller 2 i ligan går platsen till finalförloraren. Är även denna kvalad går platsen till en särskild play-off mellan trean eller fyran i cupen, mot vinnaren av den andra playoff-omgången i ligan.

Inga odds på kommande matcher kunde hittas.

Fotbollsligor