Tre gånger norra!

Publicerades för
Spel 1 Kungsängen - Täby
Odds
2.100
Insats
2.00 u
Resultat
-2.00 u
Lägg spel på NordicBet Visa alla spel
Visa alla spel

Tjenare!

Har den senaste tiden dragit ner ordentligt på spelvolymen efter att min säsongsstart varit rena katastrofen. I stället för att spela för att det helt enkelt finns spel har jag haft mer is i magen och inväntat vad jag ser som ordentliga spelvärden i stället. Detta innebär även att jag till helgen avstår helt från att spela på södra, åtminstone till de oddsen Nordic Bet har släppt. Kommer det på annan sida med andra odds kan jag såklart tänka om men ser inget större värde just nu. Hade hoppats på något högre odds på exempelvis Vinslöv hemma mot Ankaret i kväll eller S-hof borta mot Backa men tyvärr. Litet varningens finger för Ankaret till 2.60 men hade behövt någon tiondel till upp för att jag skulle känna att det var värt spel.
(Hann inte klart med inlägget innan egen träning, när inlägget kommer ut har Ankaret vunnit med minsta möjliga marginal, 26-27)
(EDIT: Livescore visade tydligen fel först, 26-28 var korrekt resultat)

I norra serien har jag däremot hittat tre matcher där jag ser fint värde, även om den börjar se ut som södra brukar med otroligt jämn serie! Efter 7 fulla omgångar är det endast 2 poäng mellan plats 3 (kval uppåt) och 9 (kval neråt).

  Många av lagen har däremot framför allt visat styrka på hemmaplan, något jag ska försöka utnyttja.

Först ut har vi helgens första match i Norra som spelas mellan Brännan och Mantorp uppe i Härnösand. Brännan som inte har lyckats lika bra som många andra på just hemmaplan, 1-1-1 är facit än så länge där vinsten var mot Kungsängen, även en sjumålsförlust mot Täby samt lika mot Silwing. Ställs då mot serieledarna och kanske bästa laget just nu efter att Eskil inte motsvarat förväntningarna än så länge och detsamma gäller Västerås. Svagare insats senast men till slut ändå vinst mot Tumba hemma för Mantorps del. Inför den här matchen saknar man nyförvärvet Jonathan Berg. Jag tror dock att man efter underskattning(?) senast rycker upp sig inställningsmässigt och vinner minst två av tre här. Det ger ett korrekt odds kring 1.50 och 1.70 på Mantorp är därför taget!

/////    SPEL 1: Brännans HF - Mantorps IF: 2 @ 1.70, 5U /////

Match två på min lista är Kungsängen hemma mot Täby. Täby har, om man bortser från Brännanmatchen som redan nämnts, haft två riktiga bottennapp på sina bortamatcher men levererat på hemmaplan. Kungsängen kommer från en stark poäng borta mot Eskil och har gjort en bra säsong så här långt, inte samma toppar men inte heller samma dalar som Täby. Tycker hemmalaget bör vara favorit, dock inte speciellt stor. 2.10 spelas. Täby står i 1.85 och jag ser förutsättningarna som omvända.

/////   SPEL 2: Kungsängens SK - Täby HBK: 1 @ 2.10, 2 U  /////

Sist men inte minst är en match vi får vänta på tills på söndag. Boden förlorade sin senaste hemmamatch mot Eskil som vi vet kan spela riktigt bra när de når upp till sin potential men det var deras första förlust hemma på över ett år (dock de flesta matcherna i tvåan). Stor styrka och en svår bortamatch att komma till med många ovana situationer för andra lag med så lång resa, oftast flyg, och allt vad det innebär. Mer än bara handboll alltså som gör Boden starka hemma. Tyrold dessutom b-lag till Tyresö i Allsvenskan och jag har svårt att se förstärkningar uppifrån, dels med tanke på resan i sig och utöver det spelar även A-laget en otroligt viktig bortamatch mot Lindesberg samtidigt. Boden står i 2.10 och det tycker jag är några tiondelar för högt i alla fall!

/////     SPEL 3: Boden - HK Tyrold: 1 @ 2.10, 2 U  /////

Utöver dessa singlar spelar jag även dubbelsystem med 1 U/dubbel och även en trippel med 2 U till oddset 7.50, syns i spelboken! Nöjer mig med att koppla singlarna här.

Formen pekar uppåt just nu och kvällen har bjudit på 3.75 U plus efter att RIK slog Alingsås borta. Efter gårdagens dryga 17 U plus hoppas jag att helgen fortsätter i samma anda. Två av tre matcher in blir godkänt, tre in blir jackpott!

Nu kör vi!

Alla rekar
1
2017-11-25 18:00
Kungsängen - Täby
2.00 u
-2.00 u
1
2017-11-26 15:00
Boden - Tyrold
2.00 u
2.20 u
2
2017-11-25 16:00
Brännan - Mantorp
5.00 u
3.50 u
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord