Semifinal WORLDS

Jag måste bara få skriva av mig till dessa två matcher för WOW vad taggade jag är!

Vi har nu nått Semifinal i League of Legends motsvarighet till VM där dem bästa lagen ifrån hela världen slåss om att få lyfta priset som världens bästa LOL lag.

i Semifinal 1 som spelas på lördag med starttid 09.30 så har vi regerande mästarna SKT T1 ifrån Korea som möter Royal Never Give Up ifrån Kina. Här har vi storfavoriterna SKT som vunnit 3/4 senaste åren och man besitter ett otroligt bra lag och kanske till och med världens bästa spelare genom tiderna vid namn Lee Sang-hyeok eller som han heter ingame "Faker"

Det här är ett lag som har alla världens ögon på sig varje gång man spelar en LOL match oavsett om det är hemma i LCK eller i någon internationell tunering. Alla vet vilka dem är och oavsett vart, när och hur så är man alltid favoriter.

SKT är ett lag som använder sig av sina bänkspelare väldigt mycket och där varje spelare har en sådan sjuk hög skicklighet individuellt att när man kokar ihop det med lagets teamplay, kommunikation och allt som detta lag gör så är det bara löjlig. Kan jämföras med hur Spanien var i fotboll för några år sedan där man vann allt.

På andra sidan står det Kinesiska laget Royal Never Give Up som absolut inte är något dåligt lag. Man besitter en väldigt bra femma och framförallt på sin ADC roll där Jian Zi ha (uzi) husserar. Laget hamnade i år på en andra plats i ligan och även fast man är ett fantastiskt lag så tycker jag inte att man visat upp något speciellt nu under Worlds 2017.

SKT T1 hade vissa problem i semifinalen mot Misfits ifrån EU men jag tror man lärt sig av det och i slutänden så finns det endast ett lag i världen som kan ge SKT en rejäl chans och det är ett av lagen i Semifinal nummer 2. Royal kan säkert kämpa sig till 1-2 kartor men att man ska slå SKT under Worlds i en Semifinal som spelas bäst av 5 ser jag som omöjligt helt ärligt. Nej SKT vinner detta med 3-1? och oddset 1.50 är alldeles för högt.

Semifinal nummer två är matchen emellan koreanska Samsung Galaxy och Kinesiska Team WE som spelas på Söndag med start 09.30

Team WE är ett lag som kom fyra i kinesiska ligan och enligt mig står man endast här i semifinalen pga. att man haft en del tur med sin lottning. Självklart ska vi inte ta något ifrån dem men detta lag är det absolut svagaste av dem fyra kvarvarande och tyvärr tror jag inte man har någonting att säga till om i söndagens möte mot Samsung. Man är sämre på alla positioner och även i teamplay, macroplays och allt vad det heter. Nej man får vara nöjda med en top fyra placering och sedan njuta av finalen ifrån sida.

Samsung var i final förra året där man föll mot just SKT och är det lag som faktiskt vann worlds år 2014. Förvisso sitter man inte på samma spelare men organisationer vet hur man blir framgångsrika och laget var väldigt nära under förra året att faktiskt sno åt sig titeln ifrån SKT.

Att man står i en semifinal är dock väldigt oväntat då man mötte Longzhu i en kvartsfinal och vann med hela 3-0! hade du frågat mig eller någon annan som är insatt hade dem flesta sagt longzhu att vinna med 3-0/3-1 då man vann LCK (Koreanska ligan) och var dem största utmanarna till SKT att ta hem årets WORLDS.

Det jag gillar med Samsung och som är deras största styrka är att man är just ett lag där alla spelare drar sitt strå till stacken och man är i 9 fall av 10 alltid på samma tankar på vad man ska göra ingame. Denna Semifinal kommer laget att vinna utan några större konstigheter och återigen stå emot SKT i en final!

Två speltips alltså:

SKT @1.50 3.5/5u bet365

SKT + Samsug Galaxy @2.06 3.5/5u bet365

Dett betyder ju att två koreanska lag kommer att stå i finalen och korea som "vinnarens region" står i 1.40 är enligt mig sjukt. Har själv lockat SKT att vinna worlds 2.25 med 3u också ifall ni vill hänga på den! Har ni frågor/funderingar finns jag på twitter under namnet @hoogemil_






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.