EHbettings medlemsblogg

NA LCS

Vi rör oss över till den Nordamerikanska ligans sista omgång i spelet League of legends där jag har kollat in två stycken matcher.
Match 1 Fly Quest vs Phoenix 1 (Spelstopp 21:00)

Statistik: 
8. Fly Quest 5-12 (Win/Lose) 16:25 15p
9. Phoenix1 4-13 (Win/Lose) 15:29 12p
I Nordamerika kör man bäst av tre och man möter varje lag 2 gånger. Förra gången dessa två lags möttes vann FlyQuest med 2-0.

FlyQuest är ett lag som jag personligen gjorde otroligt mycket pengar under vårsäsongen då man kom in som ett helt nytt lag i högsta ligan och spelade otroligt bra. Det bolagen missade var att det här laget är egentligen fem stycken gamla stjärnor som alla har tillhört den absoluta toppen under många år i NA. I år har man däremot haft det kämpigt och Vinner man inte ikväll så kan det bli så att man får spela kvalserie om att hålla sig kvar i högsta ligan.

Tre av lagets spelare har hållit ihop väldigt länge och spelade faktiskt tillsammans innan dem valde att ta ett steg tillbaka och skapade detta projekt. Laget har alltså väldigt bra sammanhållning och alla spelare har bra med erfarenhet ifrån viktiga matcher.

Ikväll möter man alltså Phoenix 1 som denna säsong har varit en ren guldgruva att spela emot. Laget kom under vårsäsongen på en tredjeplats men har denna säsong varit helt katastrofala. Man har inte fått ihop spelet alls och man märker på spelarna att det är någonting som saknas. Spelare i laget har gått ut med att dem mått dåligt och jag tror att man redan har siktet inställt på att försöka hålla sig kvar i högsta ligan tack vare ett kvalspel mot lagen som kommer underifrån.

Det enda sättet jag ser att Phoenix1 faktiskt ska kunna vinna denna match är att Fly Quest ställer till det för sig rejält när man ska picka och banna champs (när man väljer vilken karaktärer man ska spela).

Jag tycker att kollar man på spelarna så är det en fördel till FlyQuest framförallt om vi kollar på hur Phoenix1 spelarna har presterat och verkar må i dagsläget.

Nej, Phoenix1 får skämmas rejält efter gått från tredje bästa laget i ligan till att bli näst sämsta och får sikta in sig på kvalserien. Pinnacle ger oss 2.17 i odds på att FlyQuest vinner denna bottenstrid och om man som sagt inte gör några fel i "pick & bans" så vinner man denna match relativt enkelt.

Match 2 Cloud 9 vs Echo Fox (Spelstopp mellan 22:30-00:00 beroende på hur snabbt matcherna innan går)

Statistik: 
4. Cloud9 11-6 (Win/Lose) 26:17 33p
7. Echo Fox 5-12 (Win/Lose) 16:25 15p

I Nordamerika kör man bäst av tre och man möter varje lag 2 gånger. Förra gången dessa två lags möttes vann Cloud 9 med 2-0 väldigt enkelt. Echo Fox har spelat i NA LCS i fyra säsonger och aldrig vunnit. Dem fyra senaste matcherna har sluta 2-0 och Echo Fox har endast vunnit 1 kartor på totalt 7 matcher.

Cloud 9 är ett av dem stora lagen borta i Nordamerika och ligger just nu 3 poäng bakom tredje platsen. Vinst ikväll kommer betyda att man med väldigt stor chans kommer knipa den platsen och tack vare att TSM kommer att slå CLG.

Idag möter man dock ett Echo Fox som egentligen inte har någonting att spela för då båda lagen under dem möter varandra och man kommer således inte att kunna ramla ner i kvalserien. Det är även alldeles för långt upp till en slutspelet vilket betyder att den här matcher har noll att spela för.

Cloud 9 däremot har väldigt mycket att spela för då man vid vinst har väldigt stor chans att knipa tredjeplatsen men vid förlust även kan ramla ner till en femteplats.

Cloud 9 har även bättre spelare på exakt alla positioner och är ett lag som kan se lite nochalanta ut men när det väl gäller så spelar man allt som oftast otroligt bra. Med 5 av 5 spelare som är bättre och ett slutspel som väntar så kommer man vilja visa att man är ett lag att räkna med och kommer göra det jobbigt för Echo Fox ikväll.

Jag tror att Echo Fox egentligen bra vill ta sin semester och se vad man gjort för fel i år och därför lär man inte gå in allt för mycket i denna match samtidigt som Cloud 9 kommer vara taggade till tusen. Pinnacle ger oss hela 1.9 att C9 ska vinna denna match med 2-0 och det är något jag hugger direkt!

Speltips:
Fly Quest att slå Phoenix 1 @2.17 (Värde 2+)
Cloud 9 -1.5 vs Echo Fox @1.9 (värde 1.80+)

 

Lycka till vid rygg och kommentera gärna om ni jobbar in den med mig samt vill ha stream så ni kan se matcherna! Undrar ni något är det bara att ni frågar eller så kan ni höra av er på twitch där jag går under namnet 

EHbettings medlemsblogg

EHbetting

Finns på Twitter som Hoogemil_

Undrar ni över något eller bara vill diskutera spel så finner ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Sveriges bästa

Kända profiler