Bysen10s medlemsblogg

MLS på inång efter en tidsuppehåll

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Skönt och äntligen skriva igen här på bloggen, längesen de skrevs lr rekades något via bloggen, ej tid med och skriva eller hittat några intresanta matcher. Vart 1 vecka på semester i Florida helt underbart tills vi som några kanske läste behöve evakuera, p.g.a Irma. Allt löste sig bra till slut trots en kaos av dess like.

Sen ja började med 1X2:s spelbok så har inte de varit en sådan framåtpusch som ja tänkte mig från start, inte alls fått ut de resultaten som krävs, både personligt och till de som följer spelen. Hoppas 

Men nu inatt är de dags att sätta sig på hästen igen och galoppera iväg.

Vi vänder vinden bort mot MLS och mötet mellan Vancouver-Minnesota.

De återstår 6 omgångar kvar av ligaspelet i MLS och nu börjar några lag behöva satsa lite mer för antingen ta sig till slutspelet, eller ta första eller andra platsen ( vilket innebär direktplats till Conference-semifinal)

Det är precis i det läget som Vancouver,man innehar just nu 3:e platsen i västra divisionen med 41 pinnar. Har 2 matcher tillgodo upp på andra placerade Seattle (43 poäng just nu) och 3 matcher upp på Portland som innehar första platsen på 44 pinnar.

 

Vancouver är inne i en bra streak just nu plockat 3 vinster och 1 oavgjorde de 4 sista, alla 3 vinsterna kom hemma.

Man spelar en härlig anfalls fotboll oftast i en 4-2-3-1 uppställning där man både har snabbhet på kanterna i 

Ibin-isie (som några av er känner igen ifrån Australien och Sydney) och Uruguaynen Techera.

sen har man den lilla peruanen Reyna som ligger i mitten av de 3, hans snabbhet och teknik är en fröjd och se på, längst fram hittar vi lagets skyttekung Montero som lånades in från CSL och Tianjin Teda.

Man saknar fortfarande Laba men annars full trupp till dagens match.

 

Minnesota då? Är ju nykomlingar till MLS detta året och man har haft de väldigt väldigt tufft. Man ligger näst sist i den västra divisionen och har plockat 21 av sina 26 inspelade poäng på bortaplan, Ja då kan ni tänka hur dåliga de är på bortaplan, och då vann de senast mot Chicago med 2-1. Detta var ett sjukt resultat.

Försvaras spelet som Minnesota stundtals visat upp iår är under all kritik. Eller vad sägs om 29 insläppta på 11 bortamatcher. 

Saknar fortfarande sin skyttekung Ramirez (22/11)  sen kommer troligtvis Calvo (21/1) ej vara med då han skall bli pappa. 

 

Vancouver hemma med allt och spela för mot ett svagt Minnesota som är ligans sämsta bortalag, i mina ögon kan de bara sluta på ett sätt. därför blir de ett hårt spel på hemmalaget

 

Vancouver-Minnesota: Vancouver -1 1.77 4.5u

Sveriges bästa

Kända profiler