LillRobbaNs medlemsblogg

2 Matcher i Dreamhack Tours!

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Då är det äntligen dags för lördag igen! Poker skall spelas i mängder, fruntimmret har redan hällt upp kaffet och snusen sitter där den ska. 

 


Idag har jag spanat in två matcher i öppningsomgången på Dreamhack Tours i Frankrike. Detta är ett LAN och inga onlinematcher. Vilket gör en stor skillnad när man skall reka spel, Online och Lan är helt olika saker, en del spelare levererar bättre och en del kan inte spela på Lan alls.

 


Navi - Misfits (2) 7.0

 


Här kommer många rynka på näsan, storfavoriten i hela turneringen Navi skall möta ett uselt lag på pappret, nämligen misfits. Misfits består egentligen bara av en Tier 1 spelare (Shazam) och har en mycket stark IGL i (SeanG@res), resten av laget är bara unga 18åringar som pangar stenhårt online.

 


Så varför skall man ens ödsla EN unit på denna upset? Jo! Det är nämligen en Best of 1, på lan, mellan två lag som aldrig har möts varken online eller på lan. Misfits har verkligen inget att förlora även om spelarmaterialet inte är att hurra för. Förhoppningsvis kan vi styra in en karta som de_dust eller de_mirage där vi kan förlita oss på high chapparell CS så kan vi vara glada. Sedan är 7.0 i odds ett KRAFTIGT överodds, alla på servern har 100hp och misfits kommer definitivt vinna mer än 1 match på 7. 

 


Spelare att hålla ett öga på i Navi är "Simple" och i Misfits är det "Shazam" 

 


Heroic - Mousesports (2) 2.0

Här har vi istället en match som står och väger ordentligt. Jag tycker väl att på pappret så är mousesports det starkare laget, vi har spelare som Oskar och ChrisJ som är starka på LAN, ropz har jag ärligt talat ingen susning om hur han spelar på lan så därför är det svårt att veta hur bra Mousesports är. 

 


Men än en gång, det är bara en karta som skall spelas, mousesports är oberäkneliga och är svåra att spela mot. De gör sitt första lan tillsammans med Oskar och Ropz och om vi vinner pickorna och får lite mervind så tycker jag ändå att Mousesports är det bättre laget. Ser gärna att denna match utspelar sig på Mirage eller Cobble.

 


Spelare att hålla ett öga på i Heroic är "niko" och i Mousesports har vi "ChrisJ" med sin sjuka AWPstil där han flyger runt och spelar yolo.

Sveriges bästa

Kända profiler