NBA: Boston bortaslår Chicago!

Tjena!

Jag har hittat 2 intressanta spel till ikväll. Båda dessa matcherna är tighta sett till oddsen men jag har 2 favoriter som jag tror på här.

Boston Celtics at Chicago Bulls

Bulls premiär och Celtics andra match på två dagar. Det är egentligen det enda jag ser som talar mot Celtics i det här mötet. Celtics har ett grymt lag i år och förväntas vara top 3 seed i east. Oddsmässigt är Celtics och Bulls nästan helt jämna och linjen går vid +-1. Jag tror de har att göra med Celtics spelschema och bortaplansnackdelen. Jag tror stenhårt på Celtics i det här mötet och spelar 10/10 units på att de vinner enligt HCP linjen.

Spel: BOS Celtics -1.0

Odds: 1.90

Insats: 10/10 Units

*******************************************************

LA Clippers at Portland Trailblazers

Lite samma sak här som i matchen ovan. Portland spelade i tisdags medans Clippers gör sin premiär inatt. Clippers anses av många vara favoriter att conference-final i west mot Warriors och har ett bra lag på pappret – men Portland har Damian Lillard och han var otroligt bra mot Utah Jazz i öppningsmatchen med 39p/9r/6a. Portland och Lillard känns heta just nu och har fördelen av hemmaplan. Clippers är knappa favoriter med en linje på +-2 i skrivande stund men jag väljer att spela på Portland rakt av.

Spel: POR Trailblazers

Odds: 2.05

Insats: 5/10 Units

Lycka till vid rygg!

/Simon Brynskog






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt