NBA: Vinnare Atlantic division - långtidsspel

Tjena!

Jag kommer lägga långtidsspel på de divisioner som känns spelvärda vilket gör att jag inte kommer lägga spel på alla sex. Jag tänkte köra en division i taget för att få en lagom längd på inläggen och nedan följer den första divisionen - Atlantic division. Jag ser egentligen 3 lag med möjlighet att plocka hem Atlantic division.

Boston Celtics som är favorit i sammanhanget med ett väldigt bra lag i år och en bra försäsong i ryggen. Detta är det bästa Celtics som setts på länge och troligtvis en välförtjänt favorit i sammanhanget till 1.90x.

Toronto Raptors som inför förra säsongen inte var någon toppkandidat men som överraskade med sin bästa säsong i franchisens historia och tog sig ända till final i Eastern Conference där man förlorade mot Cleveland över 6 matcher. Jag tycker att dom på pappret ser minst lika bra ut i år trots några spelartapp. Jag gillade det jag såg från Raptors i början av förra säsongen och dom började då med en bra winstreak direkt för att sedan tappa lite under säsongen och sluta med ett 56-26 record i grundserien, endast en match bakom Cleveland. Celtics slutade förra säsongen 48-34 för att jämföra. 2.10x är oddset på Raports så de är bara strax efter Celtics.

Det sista laget som jag tror kan ha en liten chans att överraska är NY Knicks. Detta hade varit en stor skräll till 12.00x att Knicks vinner divisionen. Knicks som var riktigt risiga förra säsongen och slutade med ett 32-50 record och 12/15 i sin conference. Det som gör att jag kan se en skräll ifrån Knicks är att dom har ett bra lag på pappret med Kristaps Porzingis som draftades som pick nr 3 overall förra året och gjorde en väldigt bra rookiesäsong med stats 14.3/7.3/1.3 (Points per game/Rebounds per game/Assists per game).

Vidare har vi Carmelo Anthony (21.8 ppg/7.7 rpg/4.2 apg) som varit i Knicks sen 2011 och är en grym spelare. Sedan har knicks plockade in före detta MVP Derrick Rose från Bulls och även en annan gammal Bull Joakim Noah. Troligtvis får vi vänta längre på att Knicks ska få igång spelet men möjligheterna för skräll till bra odds finns.

Sammanfattning: Jag väljer att lägga mitt spel på Toronto Raptors som jag tror kommer göra en minst lika bra säsong i år och till ett lite bättre odds än Celtics. Jag vill gärna leta efter spelvärda odds och därför väljer jag Toronto fram Boston till 2.10x mot 1.90x.

/Simon Brynskog






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt