Fredag 26/2

Helgen börjar med en fin fin skrällchans : Gent - Lokeren ! Gent har under säsongen gått som tåget men har nu flera tuffa matcher under bältet. Cup möterna med Brügge var intensiva och slutade med sorti. Ligamötet med samma lag likaså. Förlust i CL fortsatte med en rejäl mina i ligan förra helgen mot Oostende. 5-2 var ett rejält magpalsk men inte så illa som det låter då Oostende gör en mycket bra säsong och Gent fick ett rött kort i 74e. Laget ligger bra till i ligan och har säkrat mästerskapsslutspel. Denna match kommer hyggligt fel i kanendern då CL returen tar mycket fokus. Gent låg under med 0-3 mot Wolfsburg men reducerade till 2-3, så alltså inte helt kört om än mycket svårt. Lokeren har chans på inhemskt slutspel men då är seger ett måste!! De har ingen jätte imponerande resultatrad men i i Belgien kan alla slå alla och 9,50 x på 2an måste jag testa. Intressantast är dock första mål Lokeren till skojfriska 4,33x hos bet365!

Nijmegen 2,8x borta mot Excelsior i Eredivise tycker jag är värd en liten slant. Lagen har en lika sval resultatrad men Nijmegen har bra ststestik mot fredagens motstånd. Båda lagen kämpar runt varsitt streck men Excelsior har svårt att hitta målet och jag tror de får det svårt i morgon kväll.

Jag testar också en mni-peng på serie B, jo jag vet att det är ett getingbo till liga men det är ett intressant möte imorgon mellan Cesena - Cagliari. Ettan mot fyran, där de glada gönget från Sardinien imponerat stort och leder ligan med 5p och 18p före Cesena. Avancemang till Seria A känns givet medan Cesena får rikta in sig på kval men behöver några tre poängare till för att slappna av. Svår match men Cagliari kan förlora borta och möter nu ett bra hemmalag. 3,25 Bet365 - ja tack!

Jag kommer att avvakta lite inför matcher Eibar - Las Palmas och återkommer om detta....

Lycka till






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt