Inför EL den 25/2

EL är i mitt tycke den roligaste cupen att spela på då det ofta går att hitta skrällar ( Midjylland förra veckan 8,5 tex ) men också stensäkra (nåja) vinnarspel. Imorgon är det upp till bevis för flera lag och jag grunnar på en trippel :

Liverpool

Manchester United

Olympiacos

De båda brittiska lagen har som alla med intresse vet (för lagens ambitioner) haft en svag säsong. Pool har spelat upp sig och har om motivation finns ett bra (för att inte säga straffspark) läge för att fixa avancemanget. United är kraftigt ifrågasatt (av lojala fans som förväntat sig bra mycket mer av stundande säsong) och behöver späda på sin framgång efter FA cup vinsten. Rejält debacel efter första mötet men det borde gå att vända på steken på Old Trafford!! ( testar nog en Hcp dubbel med pool och Man U ). Grekiska Olympiacos har en bra statistik mot Anderlecht och jag var övertygan om skräll förra veckan men som ni vet slutade mötet i Belgien 1-0. Olympiacos promenerar hem ligan och borde vara intresserade av EL m CL plats i potten. Anderlecht gjorde en av säsongens plattaste insattser i helgen när laget föll mycket överraskande borta mot Waasland (som även spelade med en man mindre i 60 min). Returmötet i Grekland var kanske i bakhuvudet men jag tror att Olympiacos fixar detta och vinner på hemmaplan!!

Trippeln ger 2,91 hos bet365 och 3,01 hos bwin premium och även om det känns lite klent tycker jag det är En bra chans till utdelning !!

Hcp dubbeln ger hos Bwin 3,66

Lycka till !!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt