KÖP DIN ANDEL HÄR - JACKPOTT 3 MILJONER!

Mitt förslag och andelar till helgens Europatipset var ju iskalla då spikarna på Karlberg, Elfsborg och Värnamo svek rejält. Att helgardera Djurgården mot AFC var väl för övrigt det enda lyckade draget i förslaget. Nu ny omgång och nya möjligheter. Dagens omgång hämtar vi till största delen från de tidiga omgångarna i Champions League kvalet men även lite superettan, norsk fotboll innan några matcher från Brasilen som avslutar kupongen inatt. Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!


Varbergs BoIS Degerfors IF
1. Varbergs BoIS - Degerfors IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Överlägsna serieledaren Varberg har hackat en aning på slutet men det mesta talar för avancemang till allsvenskan. Degerfors är inte heller borta ur racet till uppflyttning och har 2 raka segrer. Varberg är streckade till 55% vilket känns helt okej och jag väljer en spiketta på seriesuveränen.

Odds BK Stabæk IF
2. Odds BK - Stabæk IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Topplaget Odd tar emot Stabaek som finns precis över nedflyttningskvalplatsen i tabellen. Odd är bara 4 poäng efter serieledaren Molde och man har spelat 2 matcher mindre så man är absolut med i tiltelracet. Kikar man på oddmarknaden här har Odds spelats ner ganska rejält och Stabaek finns till 10ggr pengarna. Lite lockar det att ta med krysset här men tycker ändå att det är helt okej att Spika Odd även till 70% som fördelningen är nu.

FC BATE Borisov GKS Piast Gliwice
3. FC BATE Borisov - GKS Piast Gliwice Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vityska Bate har ändå spelat gruppspelet i Champions League ett antal gånger. Piast Gliwice från Polen är nya i sammanhanget då man vann den Polska ligan för första gången i våras. Bate är givetvis klara favoriter men Polsk fotboll är på väg uppåt och då Bate är streckat så högt som 72% finns inget annat än att helgardera här.

FC Sheriff Tiraspol FC Saburtalo Tbilisi
4. FC Sheriff Tiraspol - FC Saburtalo Tbilisi Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Ligamästarna från Moldavien och Georgien gör upp här och jag ska erkänna att jag inte har 100% koll på elvorna lagen kommer skicka ut. Pengarna på oddsen har tryckt ner hemmalagets odds ganska mycket men 6% på bortasegern är ändå lite tunnt så det finns värde att bygga på en kupong om man helar och lyckas fälla favoriten. Vi försöker jobba in Georgierna här.

Ferencvarosi TC Ludogorets 1945 Razgrad
5. Ferencvarosi TC - Ludogorets 1945 Razgrad Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Ungerska storlaget Ferencvaros mot Champions League meriterade Bulgariska mästarna kan nog vara en ganska rolig match att kolla på. Klart bäst av dagens kvalmatcher, dock mycket svårt att ta fram en klar favorit. Både odds och streck väntar sig en jämn match och jag väljer att ta med alla tecken här.

SK Slovan Bratislava FK Sutjeska
6. SK Slovan Bratislava - FK Sutjeska Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Slovan Bratislava är meriterade i sammanhanget och mycket starka på hemmaplan. Montenegrinska laget Sutjeska är omgångens mest nederlagstippade och finns att spela till över 20 gånger pengarna på rak seger. Trots streckade 87% får det bli en tråkig spiketta här.

Dundalk FC Riga FC
7. Dundalk FC - Riga FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Irländska mästarna Dundalk mot lettiska mästarna Riga FC, bildade så sent som 2014 är en intressant match. Det går att läsa sig till att Riga har lite problem med skador på mittfältet och Irländarna är givetvis klara favoriter här. Ser man till streckfördelningen jämfört hur oddsmarknaden värderar den här matchen går det dock aldrig att spika Dundalk och 12% på Riga är alldeles för lite.

Linfield FC Rosenborg BK
8. Linfield FC - Rosenborg BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Norska Rosenborg åker till Nordirland för match mot Linfield, norrmännen gör det som stora favoriter trots att man inte imponerat i ligaspelet hittils. Linfield har enligt uppgift haft stora problem med skador men truppen börjar se mer hel ut nu. Klubbfotbollen i Nordirland håller ändå en ganska låg nivå och även om det alltid känns lite jobbigt att spika bortasegrar till så höga streck som 65% talar det mesta för norsk seger här.

Valur NK Maribor
9. Valur - NK Maribor Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Slovenska mästarna Maribor har spelat Champions League gruppspel förut och är givetvis stora favoriter att ta sig vidare i detta dubbelmöte. Isländska lag är dock svåra att slå på hemmaplan och denna match är långt ifrån en given seger. Oddset på Maribor har stigit sen oddsen släpptes och i det mindre systemförslaget väljer jag att gå emot favoriten här, i det större andelssystemet känns det som en helgardering

CA Paranaense PR Flamengo RJ
10. CA Paranaense PR - Flamengo RJ Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Det är lite rörigt hos hemmalaget som fått spelare avstängda för doping under uppehållit som varit. Flamengo gick väldigt bra innan uppehållet som varit på grund av Copa America men Atletico Paranense är svårslagna på hemmaplan och med en streckfördelning som är helt jämn tycker jag ändå bästa värdet finns på hemmaseger till endast 36%

Gremio FB Porto Alegrense EC Bahia
11. Gremio FB Porto Alegrense - EC Bahia Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Gremio kommer med 4 segrar på de 5 senaste matcherna, man är stora favoriter på oddsen men endast streckade som 58% favoriter här på tipset. Det talar för en fin värdespik på hemmalaget.

Palmeiras SP Internacional
12. Palmeiras SP - Internacional Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Palmeiras som leder ligan tar emot ligafyran Internacional här i Brasilianska Cupen. En riktig toppmatch där Palmeiras givetvis får räknas som stora favoriter. Internacional dock endast streckat 10% här så ännu en match jag känner att man ska helgardera och hoppas fälla favoriten.

Caracas FC CSD Independiente Del Valle
13. Caracas FC - CSD Independiente Del Valle Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Sista matchen hämtas från Copa Sudamericano där Venuzuelanska Caracas tar emot Independiente Del Valle från Ecuador. Klubbfotbollen i Ecuador har gått framåt sista åren och lagen har haft framgångar i de sydamerikanska cuperna. Streckfördelningen är helt jämn här men spelbolagen har Indepediente som klara favoriter vilket gör att jag avslutar denna kupong med en chanstvåa.

KÖP DIN ANDEL HÄR - JACKPOTT 3 MILJONER!


En omgång med många stora favoriter som det brukar se ut vid kval till de europeiska cuperna. Håller favoriterna för trycket kan det bli minimal utdelning men vi får hoppas skrällarna kommer i de matcher vi har garderat upp. Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

1
1
2
1
3
1
X
2
4
1
X
2
5
1
X
2
6
1
7
1
X
2
8
2
9
1
X
10
1
11
1
12
1
X
2
13
2

Klicka här för att rygga vårt Europatipssystem!

Ett inlägg av