Läs mer och spela på de boostade oddsen här!

SHL's grundserie har fått upp tempot och matcherna byter av varandra. Under Torsdagskvällen åker Leksand nedåt i landet för att möta Färjestad på bortaplan. En erkänt tuff bortamatch, och Leksand har haft rejäla problem de senaste matcherna, efter en fin start på säsongen. Leksingarna har bara vunnit 1 match på senaste 5, och parkerar efter 8 spelade matcher på 10 poäng.

Hemmaspelande Färjestads resultatrad de senaste omgångarna är raka motsatsen kontra Leksands. Fyra segrar på fem möjliga och det har börjat ljusna efter en halvtaskig start på säsongen. 13 poäng står laget på i skrivande stund, och är med det 6 poäng efter ledande Rögle.

Två lag med totalt motsatt formkurva möts alltså under Torsdagen. Faktum kvarstår dock att det endast skiljer lagen 3 poäng i tabellen, och frågan är vart värdet ligger i boosten hos 888sport nedan?

  • Färjestad att vinna @ 8.00
  • Leksand att vinna @ 34.00

Vad väljer du? Det enligt spelbolagen säkrare alternativet på Färjestad, eller är 34.00 en fullkomligt omotiverad boost på Leksand. Är de vit-blå verkligen så långt efter Färjestad?

Läs mer och spela på de boostade oddsen här!

Ett inlägg av