Dagens trippel: Svensk toppstrid och Isak i ny miljö

Dagens trippel
Guldfighten i Allsvenskan är oerhört spännande i år, och en av sommarens största transfer är svensk. Här kollar vi till rubbet!

Levande spel

2022-08-28 15:00
Newcastle @ 2.70
Wolverhampton Wanderers FC
Newcastle United FC
Hammarby @ 2.35
AIK
Hammarby IF
Malmö @ 1.47
Malmö FF
Kalmar FF


Bara en tredjedel kvar på Allsvenskan nu, och om bottenstriden är aptråkig så är toppen verkligen raka motsatsen. Fem lag har mycket realistisk chans på titeln, och i dag har vi med tre stycken i trippeln.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Newcastle

Newcastle United FC - Wolverhampton Wanderers FC

Lördag 16:00, Premier League

Enorma pengar för att flytta Alexander Isak till Newcastle alltså, och rent sportsligt är det förstås oerhört kul att se. Han lär inte bli en målmaskin, men det vet de nog om. Och när han börjar komma in från start är också oklart, men även utan det har skatorna börjat helt okej med noll förluster hittills. Samtidigt har Wolves verkligen blandat och gett ganska kraftigt, och det här är inte den typen av lag som de tenderar att spela riktigt bra mot. Det är inte alls otänkbart att det blir en ganska enkelt avklarad historia.

Bet 2: Malmö

Kalmar FF - Malmö FF

Söndag 15:00, Allsvenskan

MFF har en något ryckig säsong, men insatserna mot Sivasspor var stabila och det är sådant som ger råg i ryggen. Dessutom har de en historia senaste åren av att skärpa till sig när det blir viktigt läge inhemskt, och vad kan vara viktigare än att topp tre håller på att rinna dem ur händerna? Ska de lyckas kämpa sig upp så är det nu det gäller, och att möta Kalmar är aldrig lika svårt som det verkar - när de inte får spela på sin fågelarena.

Bet 3: Hammarby

Hammarby IF - AIK

Söndag 14:00, Allsvenskan

Vi har folk som hejar på båda lagen här på redaktionen, så risken finns väl att undertecknad får sura blickar oavsett. Men rent krasst här: Bajen har bättre förutsättningar, bättre läge, och egentligen bättre lag med. Att AIK har 35 poäng är rätt skumt med bara +6 i målskillnad, och om inte resten av toppen tappar mark allihop här går snart tåget. Tre poäng till lokalgästerna så befäster de andraplatsen, även om Häcken inte lär droppa något mot Värnamo. (DIF mot Elfsborg är en annan fråga.)






Levande spel

2022-08-28 15:00
Newcastle @ 2.70
Wolverhampton Wanderers FC
Newcastle United FC
Hammarby @ 2.35
AIK
Hammarby IF
Malmö @ 1.47
Malmö FF
Kalmar FF


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt