Dagens trippel: Irland, Ungern och Turkiet

Dagens trippel
Spel på Irland och spel mot England - bara det borde ge oss en massa bonuspoäng runtom de brittiska öarna.

Levande spel

2022-06-04 15:00
Irland @ 2.40
Armenien
Irland
Ungern +1.5 @ 1.72
Ungern
England
Turkiet -2.5 @ 2.08
Bulgarien
Turkiet


Det är väldigt blandad kompott som gäller även fortsatt, med glorifierade landskamper som kräver detaljkunskap om dagsform och spelsystem. Här går marknaden ofta bort sig. Kan vi lyckas i stället?

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Irland

Irland - Armenien

Tisdag 20:45, UEFA Nations League

Här har vi tidigare kört på principen "även en blind höna". Irlands landslag var total katastrof rätt länge, och det är inget jämfört med hur vanskött deras fotbollsförbund är. Väsentliga vattenbärare börjar bli lite till åren nu med, som kaptenerna Coleman och Duffy, men å andra sidan har man unga talanger på exmpelvis målvaktssidan. Hur som helst: det senaste året har det sett klart bättre ut, och man har bara förlorat en match på ett år, med 2-1 borta mot Portugal.

Armenien å sin sida har inte gjort någon glad på sistone, efter ett par år med relativa framgångar. Hemmaplansfördelen tycks också som bortblåst, och det märks tydligt att Henrikh Mkhitaryan tackat för sig i landslaget. Här har Irland en gyllene chans att inleda Nations League fint, och till goda odds mot ett klart sämre motstånd. Lätt taget!

Bet 2: Ungern +1.5

England - Ungern

Tisdag 20:45, UEFA Nations League

Det är nog frestande för många att göra en ganska enkel analys här: England bra, Ungern dåligt. Knäckfrågan då är egentligen bara om England är tillräckligt bra för att vinna drygt 70% av gångerna - och nej, det är de inte. Tänker man så här så lurar man sig rejält. Detta är ett Ungern som är klart underlägsna pound-for-pound, men som har spelat oavgjort med såväl Frankrike som Tyskland under det senaste året - och faktiskt även England på Wembley. Sedan är det klart att ungrarna blivit utspelade i perioder, men de har också lyckats hävda sig klart över förväntan under långa stunder av matcherna. Visst ska England vara favoriter - men att de skulle klara handikappet är ärligt talat inte alls motsvarat av de väldigt överdrivet generösa oddsen.

Bet 3: Turkiet -2.5

Färöarna - Turkiet

Söndag 20:45, UEFA Nations League

En sak man alltid kan lita på i fotboll är Turkiets volatilitet. Det går aldrig riktigt att veta helt var man har dem, som många blev varse när de hölls som en dark horse förra sommaren. Men nu möter de Färöarna hemma, och det är en sådan typ av match som turkarna faktiskt inte gått bet i på länge nu. Visst är det mycket rött i resultatlistan - men det är då främst mot bra lag. Senast 2-3 åren har Turkiet ganska konsekvent funnit sig i sin plats i hackordningen, och även om vi tror att det säkert kan ändras igen lär det i så fall ske uppåt - och inte mot Färöarna.






Levande spel

2022-06-04 15:00
Irland @ 2.40
Armenien
Irland
Ungern +1.5 @ 1.72
Ungern
England
Turkiet -2.5 @ 2.08
Bulgarien
Turkiet


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt