Dagens trippel: Wales, Skottland, Danmark - i den ordningen

Dagens trippel
Äntligen fotboll igen. Det var ju så länge sedan - och så har vi nordiskt möte i Franska öppna dessutom!

Levande spel

2022-06-01 18:00
Wales @ 5.30
Polen
Wales
Skottland @ 2.27
Skottland
Ukraina
Ruud @ 1.48
Ruud, Casper
Rune, Holger Vitus Nodskov


Kevin de Bruyne gick ut härom dagen och dömde ut Nations League som glorifierade landskamper. Han har inte fel, men de är skapligt roliga att kolla på ändå - och så har vi ju den sista europeiska VM-kvalmatchen med!

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Wales

Wales - Polen

Söndag 20:45, UEFA Nations League

Bale samlar Champions League-titlar, och sedan åker han hem och är fantastisk för Wales innan det blir golfdags igen. Håller konceptet fortfarande? Tja, nu har den gode Gareth bekräftat att han lämnar klubben, men landslaget är han förstås kvar i, och nu har man tagit sig till grupp A i Nations League. Men även annars är Wales, hur sjukt det än låter, ett markant bättre lag än Polen trots att man totalt sett knappast har generellt bättre spelare (och nu räknar vi bort Lewandowski för att vara rättvisa). Hemmaplan spelar inte så stor roll här, i den mening att inget av lagen riktigt lär gå så hårt för vinsten. Alla vill ta sommarlov, och Wales kommer att kämpa avsevärt hårdare och vara avsevärt bättre än de löjligt höga oddsen säger. Visst ska vågskålen väga över mot Polen. Men så här mycket? Kom igen...

Bet 2: Skottland

Skottland - Ukraina

Onsdag 20:45, VM, kval, Europa

Hade Eurovision-publiken fått bestämma skulle Skottland inte ha en susning i kväll, men fullt så enkelt är det nu inte. Till att börja med går matchen i Glasgow, och det är fasen inte lätt att lira där till att börja med. Men kan Ukraina ens ha fotboll i huvudet? Sannolikheten för att deras mer pressande bekymmer blir en belastning är nog större än chansen för att de ska klara av att bli hjältar för ett just nu söndrat folk.

Vi önskar Ukraina all lycka till med precis allt annat, men får göra ett undantag för fotbollen just i kväll. Skottland har ett bättre lag, har bättre förutsättningar, har hemmaplan, och är inne i ett allmänt hyfsat positivt flow för första gången på länge.

Bet 3: Casper Ruud

Rune, Holger Vitus Nodskov - Ruud, Casper

Onsdag 20:30, Franska öppna, herrsingel

Det var kul att få med Micke Ymer till tredje rundan av Franska, för andra året i följd. Men att det finns mer att ta in var rätt lätt att se mot Tsitsipas. Samtidigt är det enda matchen i turneringen som greken faktiskt imponerat i, så när han slogs ut av nittonårig dansk var det kanske inte fullt så extremt skrälligt som det kan låta. Nu är dansken - alltså Holger Rune - framme i kvartsfinal i sin blott tredje grand slam någonsin, och efter att ha fått respass direkt de två tidigare gångerna.

Att den unge Holger gått så här långt är förstås stort, men han har haft jättetur med lottningen också. En Tsitsipas ur slag, en Shapovalov som knappt ens kan stava till "grus", och så ett par randoms. Nej, det blir Casper Ruud här. Han har sett bättre ut, och fått lite tydligare värdemätare. Dessutom är han en i grunden bättre spelare. Oddsen här reflekterar helt enkelt inte chansen.






Levande spel

2022-06-01 18:00
Wales @ 5.30
Polen
Wales
Skottland @ 2.27
Skottland
Ukraina
Ruud @ 1.48
Ruud, Casper
Rune, Holger Vitus Nodskov


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt