Dagens trippel: Välbefogade favoriter

Dagens trippel
Den här finfina lördagen ska vi inte hålla några underdogs i handen - särskilt inte de som lirar mot Tre kronor.

Levande spel

2022-05-21 11:20
Sverige FT @ 1.74
USA
Sverige
AIK @ 1.37
AIK
IK Sirius
Atalanta @ 1.22
Atalanta BC
Empoli FC


Lätt bittert i går när Österrike var en straffläggning från att ge oss över 11x pengarna i trippeln, men det är som min femåring säger: ibland vinner det ena laget, och ibland vinner de som är bra.

100% upp till 2000 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Sverige FT

Sverige - USA

Fredag 20:20, VM

USA brukar sällan övertyga så värst extremt när det vankas VM, och det får vi nog säga gäller även i år. Poängtapp mot Österrike, bara 3-0 mot britterna, klar förlust mot Finland... det är inte alls bra. Det enda skapliga resultatet kom mot Lettland i första omgången, men det är ett Lettland som inte alls gör ett bra VM so far. sverige däremot har gjort jobbet riktigt bra hittills, med två dagars spelledigt som belöning efter straffvinsten mot Finland. Vi spelar gärna både vinst på Sverige och att detta sker under ordinarie tid. Om inte annat är det ju klart roligast så!

Bet 2: AIK

AIK - IK Sirius

Lördag 15:00, Allsvenskan

Sirius har tagit sig upp från bottenträsket, men mot två lag som har grava problem och utan att egentligen övertyga så värst mycket. Att man är ensam i topp elva, av sexton lag totalt, med negativ målskillnad säger tyvärr rätt mycket. Och AIK, var hittar vi dem? Jo, i toppen, om än med en match tillgodo. Här borde det rimligen bli lekstuga, och så har det också sett ut varje gång Sirius mött topplagen: 0-7 totalt mot de två andra från Stickholm, och 0-3 mot Mjällby dessförinnan. AIK kommer från en lång rad stabila insatser, och att man fick med sig en poäng mot Bajen senast var ett styrkebesked även om matchbilden inte riktigt speglade resultatet.

Bet 3: Atalanta

Atalanta BC - Empoli FC

Söndag 18:00, Serie A

Det är rätt lätt att motivera varför Atalanta ska vara favoriter här. De har bättre form, de är ett bättre lag, de öser in mål och Empoli har ligans näst mest läckande försvar. Dessutom hemmaplan och en Europa-plats på spel. Så frågan är inte om Atalanta borde vinna, utom om det är befogat till det låga oddset. Här lutar vi ändå åt ja. Klasskillnaden amplificeras så extremt, och vi har sett tidigare att Atalanta klarar av trycket. Och även om nu Roma gick och vann i går så finns det fortfarande en Conference-plats att spela om som man garanterat vill åt.






Levande spel

2022-05-21 11:20
Sverige FT @ 1.74
USA
Sverige
AIK @ 1.37
AIK
IK Sirius
Atalanta @ 1.22
Atalanta BC
Empoli FC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt