Dagens trippel: Obefogade favvisar och Mourinho

Dagens trippel
Vad har Real Madrid överens med Lettland? Jo: båda lär underprestera i kväll. Men Roma, de har underpresterat färdigt.

Levande spel

2022-05-20 19:20
Under 3.5 mål @ 1.79
Real Madrid
Real Betis
Österrike ML @ 3.10
Lettland
Österrike
Roma @ 2.12
Torino FC
AS Roma


Inget blågult i VM i dag, fast Mirjam Björklund ska precis förhoppningsvis kvala in till Roland Garros ungefär när det här skrivs. I stället får vi titta till sista omgången i LaLiga och Serie A, och så givetvis med ett litet nedstamp i hockey-VM också!

100% upp till 2000 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Real Madrid - Betis under 3.5 mål

Real Madrid - Real Betis

Lördag 21:00, LaLiga

Att döma av tabellen borde det här vara superspännande, med Betis tre poäng bakom en CL-plats och Sevilla med fyra raka oavgjorda och en allt annat än glasklar sista omgång. Men det är inbördes möten som gäller vid lika poäng, och Sevilla vann båda derbyna, så CL är kört anyway. Och Europa League kan de inte tappa heller. Inget att spela för alltså, och säkert lite luften ur ballongen efter att länge ha legat på andra plats i år. Men Real Madrid då? Det är klart att de är markant bättre, att de har hemmaplan, att de ligger 21 poäng före och så vidare. Men de har självklart sitt stora jättemål kvar: Champions League-finalen mot Liverpool. Att de skulle fästa någon större vikt vid den här matchen är inte särskilt troligt. Det blir alltså två lag som inte kommer att göra sitt bästa för att försöka få det särskilt spännande. Och med tanke på hur underspelet oddsas är det bara att tacka och ta emot.

Bet 2: Österrike ML

Lettland - Österrike

Fredag 19:20, VM

Egentligen är förstås Lettland bättre här, vilket vi såg mot Finland, men de har inte alls presterat bra i någon annan match egentligen. Samtidigt har Österrike stretat emot super i alla matcher de spelat, och tre poäng hade mycket väl kunnat vara 4-5 även om de haft lite medpuck också. Givet vad vi sett i de första matcherna finns det ingen anledning till att Lettland ska vara så stora favoriter som de är. Så sent som i går fick de storstryk av ett Tjeckien som inte alls immponerat - och som, hör och häpna, ju fick pisk av letterna för några dagar sedan. Favoritfallet känns givet.

Bet 3: Roma

AS Roma - Torino FC

Måndag 18:30, Serie A

Väldigt konstigt odds kan tyckas, men det är grundat helt i två saker: Romas form och Torinos hemmaplan. Mous problem är att truppen är för tunn och har gått långt i Europaspel. Man mäktar helt enkelt inte riktigt med hela den långa säsongen, men nu är det bara en viktig match kvar: den som avgör om det blir Europa nästa år också. För Roma ligger på sjätte plats med Fiorentina och Atalanta jagandes bakom. Tar sig ena laget förbi är det bye-bye Europa League. Om båda gör det blir det inget Conference Leauge heller. Och av oklar anledning körs inte alla matcher i sista omgången samtidigt, så det är nu eller aldrig - och då tror vi verkligen att Roma väljer "nu" snarare än "aldrig". Torino har ju inget att spela för. Och Roma - de har allt.






Levande spel

2022-05-20 19:20
Under 3.5 mål @ 1.79
Real Madrid
Real Betis
Österrike ML @ 3.10
Lettland
Österrike
Roma @ 2.12
Torino FC
AS Roma


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt