Dagens trippel: Runt på karusellerna!

Dagens trippel
Vi besöker halva Europa för att hitta trevliga onsdagsodds på en faktiskt ganska välfylld fotbollsdag så här mitt i veckan.

Levande spel

2022-05-11 20:00
Wolves +2.0 @ 1.61
Wolverhampton Wanderers FC
Manchester City FC
Twente @ 1.54
FC Twente
FC Groningen
Rennes @ 1.60
FC Nantes
Stade Rennes


Motivationsspel i dag, och för många sådana har oddsen lite hunnit ikapp det faktum att säsongen nästan är slut och att många klubbar desperat jagar något särskilt - som Europaspel, avancemang, nytt kontrakt. Men det finns ett par värda här ändå, och så kan vi fylla upp med ett rätt tight Wolves.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Wolves +2.0

Wolverhampton Wanderers FC - Manchester City FC

Lördag 16:00, Premier League

Att spela mot City är sällan lukrativt, men vi tar oss friheten att göra det trots Wolves ynka 1 poäng av 12 möjliga på sistone. För vi snackar fortfarande om ett lag som förlorat med tre bollar bara en gång under hela säsongen, och med två mål tre gånger. Det luktar alltså handikapp här. Dessutom behöver Wolves poängen för att kunna nå Europa, vilket de givetvis siktar på, och de har hemmaplan och lite revanschlusta efter senaste tiden. Vi tror knappast att City får det enkelt här i kväll. Men vinner gör de väl förmodligen ändå, bara helst inte med mer än två mål då.

Bet 2: Twente

FC Groningen - FC Twente

Söndag 16:45, Eredivisie

Fem raka torsk, och fyra av dem inte ens mot bra lag. Groningen tog verkligen tidig semester i år. Även med de 15 skulle de inte ha någon chans på Europacupspel i höst, och de kan fortsätta förlora hejvilt om de vill för de är garanterat säkra ändå. Nu sitter de på tionde plats, men det är oerhört tight så det kan lika gärna vara 14-15 när serien tar slut. Och Twente har väldigt mycket mer att spela för, även om det svider rejält att Sittard vann sin bortamatch senast så att Europa League-platsen försvann. Tappar de mot AZ förlorar de Conference League-platsen med, och måste kvala för den. Så här känns hemmaplan till väldigt låga odds väldigt lockande. Groningen har ju lagt av totalt, och Twente behöver verkligen poängen. Klasskillnad.

Bet 3: Rennes

Stade Rennes - FC Nantes

Söndag 20:45, Ligue 1

Rennes har verkligen varit polariserande i sina insatser i år. De har jättesvårt för de bättre lagen, men lätt mot alla andra. Efter en lite trevande första månad har de förlorat åtta gånger - varav sju mot lag i just topp sju. Eftersom inget annat lag spelat oavgjort så lite i år innebär det i praktiken att de vinner nonstop mot alla lag som är sämre än så, däribland Nantes. Och faktum är att hade det inte varit för den där första månaden så hade nog Rennes varit uppe på andra Champions League-plats, för så bra har de varit. Nu kan de ta sig upp som trea till kvalplatsen igen genom vinst. Det är bara PSG som kan mäta sig med målproduktionen, och de har dessutom delat bäst försvar i hela ligan efter anomaliteten Nice. Så vad ska ett Nantes som är ur form och mitt i tabellen kunna hitta på? Inte så mycket.






Levande spel

2022-05-11 20:00
Wolves +2.0 @ 1.61
Wolverhampton Wanderers FC
Manchester City FC
Twente @ 1.54
FC Twente
FC Groningen
Rennes @ 1.60
FC Nantes
Stade Rennes


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt