Dagens trippel: Resterande semifinaler

Dagens trippel
Vilken absurd Champions League-vecka vi haft! Hur ska EL & ECL kunna toppa det här? Tja... vi har Mourinho, till exempel...

Levande spel

2022-05-05 18:00
Salernitana @ 1.86
U. S. Salernitana
Venezia FC
Frankfurt -1.5 @ 5.25
Eintracht Frankfurt
West Ham United FC
Marseille @ 2.10
Olympique Marseille
Feyenoord


Vi ska faktiskt inte spela på Mourinho, trots allt. Och inget spel i går då oddsen på CL inte kändes värda, och det knappt gick något annat spelbart. Men i förrgår satt trippeln fint då Liverpool både vann och släppte in mål, samtidigt som det blev över 3.5 bollar i nät. Så nu siktar vi på repris!

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Salernitana

U. S. Salernitana - Venezia FC

Torsdag 18:00, Serie A

Innan vi beger oss ut i Europacupsmatchdjungeln tar vi en detour till Kampanien. Salernitana håller nämligen på med världens Leicester-uppryckning och har nu lyckats ta 10 poäng av 12 möjliga på sistone. Detta har fört dem från tvärsupersist till det högst remarkabla läget att vinst i kväll tar dem upp på säker mark med tre omgångar kvar. Och vad bättre är: de möter Venezia som tagit över jumboplatsen och som har nio raka förluster! Sett till xG över säsongen så borde Venezia ligga just sist, och även om de kämpar på okej så är de bara för dåliga för den här nivån, samtidigt som Davide Nicola håller på att upprepa kontraktsförnyelsen han fixade för Torino senast. Enkel hemmavinst här - och sedan kan man följa upp det med Serie As troligen snällaste avslutningsschema.

Bet 2: Frankfurt -1.5

Eintracht Frankfurt - West Ham United FC

Torsdag 21:00, Europa League

Alltså detta Frankfurt. Det är något särskilt med lag som går träligt i ligan men suveränt i Europa, som Villarreal fram tills i förrgår. Men till skillnad från spanjorerna ser tyskarna ut att kunna ta det hela vägen - vilket man måste, för då blir det Champions League nästa år, och om man misslyckas blir det inget Europaspel alls. Skönt då att inte bara ha tagit med sig 2-1 från London utan att även ha varit klart vassare och spetsigare. West Ham har fått det tyngre och tyngre ju längre säsongen lidit, och egentligen bara sett bra ut borta mot Lyon senaste månaden. Men borta mot Lyon i år är inte alls samma sak som borta mot Frankfurt. Det finns en uppenbar risk att det inte bara blir hemmavinst, utan att segersiffrorna till och med rinner iväg. Därför spelar vi på det extremt generösa handikappoddset.

Bet 3: Marseille

Olympique Marseille - Feyenoord

Torsdag 21:00, Conference League

Plötsligt blev det lite jobbigt för Marseille. Den där CL-platsen skulle ju vara så gott som klar - men man har ett par riktigt svåra matcher framför sig, och kan om allt skiter sig missa topp tre helt. Samtidigt måste man givetvis satsa på Conference League, så det är glädjande att skadebänken är fine. Nu ska man stänga ned Feyenoord, som vräkt in mål - främst via Dessers - och som vann med 3-2 hemma i en match där vi spelade över 2.5 med motiveringen att det kan vara klart redan efter 25 minuter. Det tog 28...

Feyenoord hemma är dock en upplevelse av sällan skådat slag, som inte går att jämföras med Feyenoord borta. Och vilket lag i Frankrike är det som mest påminner om den setupen? Jo, Marseille. Att få med sig 2-3 bortifrån är faktiskt inte alls så dåligt. Det kan smälla till rejält här, särskilt efter den retsamma rotationsförlusten mot Lyon senast.






Levande spel

2022-05-05 18:00
Salernitana @ 1.86
U. S. Salernitana
Venezia FC
Frankfurt -1.5 @ 5.25
Eintracht Frankfurt
West Ham United FC
Marseille @ 2.10
Olympique Marseille
Feyenoord


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt