Dagens trippel: Titelstrider i andraligorna

Dagens trippel
England, Italien och Ungern - blandad kvalitet på fotbollen, och blandad kvalitet på gräsmattorna. Men oddsbar fotboll bjuds det på!

Vi lämnar Champions League därhän i dag, faktiskt, och koncentrerar oss på helt andra kalibrar. Alla kan förstås Nottingham Forest, och de flesta är nog förtrogna med anrika lag som Brescia. Men Vasas Budapest då?

Bet 1: Pisa - Brescia BLGM

Brescia Calcio - SC Pisa

Lördag 14:00, Serie B

Här hoppar oddsen upp rejält, för sett över hela säsongen ligger båda lagen långt ned på över/under-skalan med 11 resp 10 matcher över och 21 resp 22 under. Men Brescia har spelat hawaiifotboll senaste månaderna, och förstärkte anfallet men inte försvaret under vinterfönstret - och det märks! Båda lagen har gjort mål i sju av deras nio senaste matcher, efter att någon hållit nollan i avsevärt fler matcher än tvärtom innan dess. Det här är ett lag som kan luckra upp Pisas täta offensiv, men det är också ett lag som kan slarva in en boll eller två mot vem som helst - särskilt borta mot ett topplag på ungefär samma poäng. Med de förutsättningarna känns oddsen på BLGM som ren bjudning.

Bet 2: Vasas Budapest

III Keruleti Tve - Vasas FC

Onsdag 16:00, NB II

Kanske inte riktigt ärans och hjältarnas division, andraligan i Ungern, men en där Vasas Budapest i princip redan avgjort trots åtta matcher kvar. Största konkurrenterna försvann senaste omgångarna, samtidigt som man vunnit sex raka matcher utan att släppa in mål. Just det där med att inte släppa in mål har verkligen varit signum i år också, med bara en halv boll att vittja bakåt per match över hela säsongen - och nu möter man det lag som gjort näst lägst antal mål, har urusel form, och håller på att ramla ur. Även på bortaplan luktar det här jättelätt vinst, särskilt om vi lägger till att Keruleti är sämst av alla hemmavid.

Bet 3: Nottingham

Nottingham Forest - Coventry City

Onsdag 20:45, Championship

"Bara" åtta i tabellen men Forest är kanske vår hetaste kandidat till att kvalificera sig för Premier League via play-off i år. De har tre matcher färre spelade än fyra av de fem lag man jagar, och vid teoretisk vinst i samtliga ligger man på tredje plats med flera poäng till godo. Dessutom bäst form i ligan, och till och med nära mot självaste Liverpool i FA-cup-kvarten härom veckan. Faktum är att man bara har en enda ligaförlust i år, och det var i januari. Det stora problemet för Nottingham har varit den fullständigt superkatastrofala säsongsinledningen med sex förluster och en oavgjord på de sju första matcherna - men sedan kom maskinen igång, när man sparkade Chris Hughton och tillsatte Steve Cooper. Just nu är det här ett lag som skulle kunna hävda sig i högstadivisionen, och som ska möta ett ärligt rätt blekt Coventry med dålig form, dåligt bortafacit, och inget kvar att lira för.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt