Dagens trippel: Befogade favoriter

Dagens trippel
Champions League och Championship, aka en trevlig tisdagkväll med förhoppningsvis god klonkchans.

Levande spel

2022-04-05 20:45
Liverpool -1.5 @ 2.14
SL Benfica
Liverpool FC
Millwall @ 2.21
Millwall FC
Swansea City
Luton @ 1.80
Peterborough United
Luton Town


Här hade vi kunnat motivera åtminstone två av matcherna med "... har ni sett Peterborough/Benfica spela i år?" men då blir det lite väl kort text. Så vi kör det lite noggrannare, precis som vanligt.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Millwall

Swansea City - Millwall FC

Lördag 13:30, Championship

Det finns en liten, liten chans för Millwall att ta sig upp till playoff fortfarande, även om den ser väldigt avlägsen ut när man tittar i tabellen. Men många i topp åtta ska möta varandra - samtidigt som Millwall har det snällaste spelschemat i hela Championship framför sig. Med sju omgångar kvar ska man inte möta någon klubb i övre halvan av tabellen, och av samtliga återstående motståndare det är bara Barnsley som egentligen har något att spela för. Så med Millwalls klassiska hemmaplansfördel och Swanseas rätt mediokra facit - delvis i allmänhet men framför allt på långväga bortaplan - och motivation i drivor borde det här bli en mycket lättare affär än vad oddsen säger, trots ett par skador. Oddset håller redan på att rasa, men är fortfarande spelbart åtminstone ned till jämna pengar.

Bet 2: Luton

Peterborough United - Luton Town

Tisdag 20:45, Championship

Peterborough är inte urusla i varje match, men det är fan inte långt bort. Sämst i ligan totalt, sämst på hemmaplan, näst sämst på bortaplan. De har sju omgångar på sig att hämta upp åtta poäng och tre placeringar, och dessutom rejält med mål då, för att inte åka ned - så ärligt, det är i praktiken superkört. Samtidigt ligger Luton bra till för playoff till Premier League - en liga de aldrig spelat i, eftersom de åkte ur toppdivisionen sista säsongen innan PL tillkom. Men då krävs också rejält med krut ända in i kaklet. Två lag med färre matcher spelade kan mycket väl gå om, och då ligger Luton på sista playoff-platsen med ännu fler som jagar. Med ligaledarna Fulham kvar att möta och två brutala sexpoängsmatcher mot Forest och Huddersfield MÅSTE man bara slå jumbon borta. Annars ser det mycket, mycket svartare ut direkt.

Bet 3: Liverpool

Liverpool FC - SL Benfica

Onsdag 21:00, Champions League

Man ska inte raljera för mycket när ett lag faktiskt tagit sig till kvartsfinal i Champions League, efter att ha varit rejält uträknade i såväl grupp som åttondel, men ärligt... Benfica gick vidare på bragdmatcher mot Barcelona och Ajax, i båda fallen när de klubbarna hade rejäla issues. En mer rättvis bild ges av ligan, där Porto och Sporting ligger låååångt före, förstås till Benficas enorma förtret. Men Liverpool är också mycket, mycket bättre. Ligaledarna Porto, som har 24-4-0 i svit i år, fick stryk med 1-5 hemma av Klopps gäng. Något liknande kan det mycket väl bli i kväll.






Levande spel

2022-04-05 20:45
Liverpool -1.5 @ 2.14
SL Benfica
Liverpool FC
Millwall @ 2.21
Millwall FC
Swansea City
Luton @ 1.80
Peterborough United
Luton Town


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt