Dagens trippel: Två favoriter håller, men ingen är Bayern

Dagens trippel
Nu kämpas det om titlar lite varstans, men vi ska främst kolla in en annan strid i dag - den om Champions League-platser!
Freiburg +1.0 @ 2.02
Hoffenheim @ 1.52
Lille @ 1.48
2022-04-02 15:30 (Spelstopp) @ 4.54



Ja, det ska inte vara lätt att ta sig till CL - eller för den delen att klara nästa säsong när en bred trupp behövs. Men alla vill förstås dit ändå: för äran, för möjligheterna, och förstås för pengarna.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Freiburg +1.0

SC Freiburg - Bayern München

Fredag 20:30, Bundesliga

Vi har spelat mot Bayern München mest hela tiden på sistone: både mot Leverkusen och mot Hoffenheim. Här är det viktigt att poängtera att vi ogärna spelar på att bayrarna ska förlora, men däremot att de inte ska övervinna handikappet. Motiverade lag kan hålla ganska jämna steg mot BM rätt länge den här säsongen, med vissa undantag förstås, och det hackar lite mer än i fjol i spelet även om man fortfarande är klart bäst i Tyskland. Dortmund jagar visserligen, men det löser nog Bayern. På vägen kan de tappa någon ströpoäng - så varför inte mot Freiburg som aktivt jagar den sista CL-platsen? Oavgjort senast mot ärkejumbon Greuther Fürth var inte ALLS bra, även om Leipzig också bara fick oavgjort och Hoffenheim torskade, så nu är det revansch som gäller.

Bet 2: Hoffenheim

VfL Bochum - TSG Hoffenheim

Fredag 20:30, Bundesliga

Stryk senast mot nedflyttningshotade Hertha var en rejäl missräkning, och enda glädjeämnet var att båda konkurrenterna alltså också tappade poäng. Här ska vi också gå emot vad vi sagt tidigare lite, då vi varit ganska glada i att spela på Bochum under de senaste omgångarna. Men deras goda form och spel har tydligen varit lite av en temporär bump att döma av hur de två senaste matcherna sett ut. Dessutom är Bochum väldigt tydligt inte ett bortalag - och eftersom de i praktiken nog inte behöver så mycket för att definitivt säkerställa kontraktet snart måste de inte vinna de här matcherna. Och då gör de inte det heller.

Bet 3: Lille

LOSC Lille - FC Girondins Bordeaux

Lördag 19:00, Ligue 1

Bäst chans i det här gänget har sannerligen inte Lille, med sex poäng upp till CL-kval och dessutom två andra lag däremellan. Men det är nio omgångar kvar och absolut inte kört. Man åkte ut mot Chelsea i årets upplaga av Champions, och det kan mycket väl ha varit bra, eftersom laget behöver koncentrera sig. Lille började uruselt och förvirrat innan de kom igång, men nu har de bara förlorat två matcher sedan i oktober - och en av dem mot PSG, vilket alltid går att förklara bort. Vi ska inte påstå att det går som tåget - men sett över de senaste 15 matcherna, alltså just den perioden vi pratar, om ligger Lille i delad ledning tillsammans med Strasbourg, en poäng före PSG. Samtidigt är Bordeaux på väg att krascha ut ur ligan. Sista plats och 5p upp till kval, 6p upp till säker mark - det ser inte alls särskilt lovande ut. Här är oddset rätt åt helvete, faktiskt. Enkel hemmavinst eller bust.






Freiburg +1.0 @ 2.02
Hoffenheim @ 1.52
Lille @ 1.48
2022-04-02 15:30 (Spelstopp) @ 4.54



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt