Dagens trippel: NHL-stjärnorna levererar!

Dagens trippel
Medan det fortsatt är landslagsuppehåll i fotbollen rullar hockeyn på för fullt. I SHL har den sista omgången i grundserien avslutats och det är dags för slutspel. Trippeln denna gång kommer dock från andra sidan Atlanten där NHL fortsättningsvis spelas natt efter natt!
Bäckström assist @ 2.00
Malkin assist @ 2.45
Kadri assist @ 2.05
2022-03-26 00:00 (Spelstopp) @ 10.05



Inför nattens omgång spelas det fem matcher och vi har tagit ut en trevlig trippel med tre storstjärnor där samtliga ska ha bra chans att göra en varsin assist.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Nicklas Bäckström assist

Washington Capitals-stjärnan har under många år varit en av våra starkast lysande stjärnor i NHL. För Bäckström inleddes säsongen först i mitten av december då han missade de inledande två månaderna på grund av en spökande höft. Sen dess har han hunnit med att spela 32 matcher, lösa 5 mål och 18 assist. Inför natten åker Washington och gästar Buffalo Sabres, ett av ligans defensivt svagaste lag. Bäckis som spelar bredvid Mantha och Wilson i andra kedjan är även gjuten i spel 5 mot 4, där han gillar att servera Alexander Ovechkin.

Bet 2: Evgani Malkin assist

En av nattens höjdpunkter står att vänta i Madison Square Garden där divisions rivalerna New York Rangers och Pittsburgh Penguins drabbar samman. I Penguins finner vi fortsättningsvis många bekanta namn, Crosby, Guentzel, Rust, Letang och såklart Evgeni Malkin. Ryssen har under många år tillhört den absolut eliten av spelarna i NHL och även om den här säsongen har inletts något trögare har han producerat 13 mål och 15 assist på 29 matcher. Tack vare att Malkin haft en lite kallare period i poängprotokellet sista omgångarna och att ett tufft möte mot Rangers väntar så erbjuds vi ett något överdrivet odds på en av ligans bästa framspelare.

Bet 3: Nazem Kadri assist

Colorado klev in som en av säsongens stora favoriter att lyfta Stanley Cup-bucklan, efter 64 spelade omgångar har de visat varför de är rättmätiga favoriter då laget toppar den totala serietabellen. En bidragande orsak till framgången är den fruktade offensiv laget besitter där Nazem Kadri just nu toppar den interna poängligan med 24 mål och 52 assist på 76 matcher. Till natten kommer Philadelphia Flyers på besök, ett lag som hela säsongen kämpat med det defensiva spelet och dessutom spelade match så sent som natten till idag. Kadri som gör en absolut lysande säsong bör ha goda chanser att vara inblandad i poängprotokellet och han är en skicklig framspelare.






Bäckström assist @ 2.00
Malkin assist @ 2.45
Kadri assist @ 2.05
2022-03-26 00:00 (Spelstopp) @ 10.05



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt