Dagens trippel: Italien, Tyskland och Frankrike

Dagens trippel
Inga storklubbar i sikte, men gott om fina odds på viktiga matcher. Häng med på fredagsmyset!
Sassuolo @ 1.64
Bochum DNB @ 2.25
Saint-Étienne @ 2.00
2022-03-18 18:45 (Spelstopp) @ 7.38



Vår 60-oddsare i går var inte nära alls att gå in, men det var kul ändå. Nu ska vi hålla oss på lite lägre höjder, och ett klart mer realistiskt scenario med bättre vinstchans.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Sassuolo

Sassuolo Calcio - Spezia Calcio

Fredag 18:30, Serie A

Det har blivit lite poängmaskin av Sassuolo till slut, efter en lång, trevande säsong utan ordentlig inriktning. Vinst i flera viktiga matcher - inklusive, imponerande nog, mot Inter - och ett par oavgjorda senaste tiden. Inget av lagen har några direkta superavbräck, och vi kan nog förvänta oss en matchbild där siffrorna hålls nere och Sassuolo till slut bryter ned försvaret. Om det slutar 1-0 eller 2-1 eller 2-0 eller vad det nu blir är mer oklart, men en stor fördel bör ges till hemmalaget i alla fall. Vinsten hemma mot Cagliari senast gav Spezia lite andrum, och nu kan de nog slappna av ett tag till - och fortsätta den långa förlustsviten de var inne på dessförinnan.

Bet 2: Bochum DNB

Borussia Mönchengladbach - VfL Bochum

Lördag 15:30, Bundesliga

Många potentiella frånfällen i Bochum här, vilket driver ned oddset på Gladbach - men bli inte förvånad om många av de som står som tveksamma faktiskt startar. Och dessutom: Bochum är ett kollektiv med ett inpräntat system, och som sådant mindre känsligt för skador. Man vet aldrig riktigt var man har gästerna den här säsongen. På något märkligt sätt har de lyckats bli Stålmannen när de möter Bayern München, och Lille Skutt annars. Bochum har gjort en prima liga givet sina förutsättningar i år, och kan börja planera för sommarförstärkningar redan nu. Att de ska ta stryk hemma mot ett så sorgligt gäng som Mönchengladbach tyvärr utgjort i år är helt enkelt för osannolikt givet oddsen, så vi plockar bort krysset som alternativ och spelar på DNB, alltså insatsen tillbaka vid oavgjort.

Bet 3: Saint-Étienne

AS Saint Etienne - Troyes AC

Fredag 21:00, Ligue 1

Som brukligt i Frankrike vid den här tiden börjar några lag i botten att skärpa till sig, och här gäller det faktiskt båda två. Saint-Étienne har gått från hopplöst sist till negativ kvalplats, medan Troyes mycket sköna facit senaste tiden tycks vara resultatet av att nya spelsystemet börjat sätta sig. Men hemmalagets på papperet något sviktande form kan förklaras ganska enkelt med att de mött PSG, Lille borta och Strasbourg - för mot den nedre tabellhalvan har de faktiskt gjort jobbet ordentligt och processen klart. Även Troyes, som knappt gör mål alls på bortaplan, bör kunna avyttras klart enklare än till dubbla pengarna.






Sassuolo @ 1.64
Bochum DNB @ 2.25
Saint-Étienne @ 2.00
2022-03-18 18:45 (Spelstopp) @ 7.38



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt