Dagens trippel: En trevlig mixkupong!

Dagens trippel
Milan och Bayern München i samma trippel - oh la la! Men det är bara på det ena av lagen vi faktiskt tror att det är värt att spela.
Freiburg @ 2.05
Hoffenheim +1.25 @ 1.76
Milan @ 1.37
2022-03-12 15:30 (Spelstopp) @ 4.94



Ja, säsongen börjar närma sig slutfasen, och Milan ser rätt lovande ut. Inte lika lovande ut som Bayern dock. I vanlig ordning har de mer eller mindre promenerat hem ligan. Alltså kan de kosta på sig att chillaxa lite.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Freiburg

SC Freiburg - VfL Wolfsburg

Lördag 15:30, Bundesliga

Något chillaxande blir det absolut inte för Freiburg, som tappade mark mot Hoffenheim i kampen om den sista CL-platsen (eller de två sista om Leverkusens skadeproblem hänger i). Skönt då att Leipzig också tappade poäng, eftersom de båda spelade oavgjort - i just Leipzig. Det heter gärna att Freiburg är grymma borta, men som alla tyska lag är de förstås bättre hemma. Och mot Wolfsburg behöver man inte vara så jäkla bra oavsett vilken klubb som agerar gäster. Det är klasskillnad och de där tio poäng mellan märks verkligen. Dessutom har vargarna inte så mycket att spela för längre, medan Freiburg har tidernas jackpott inom sikte.

Bet 2: Hoffenheim +1.25

TSG Hoffenheim - Bayern München

Lördag 15:30, Bundesliga

Apropå Hoffenheim då: kul läge att passera de två konkurrenterna bara för att tvingas glutta på spelschemat och se att fucking Bayern kommer och hälsar på. Men Bayern och Bayern - de haltar lite mellan skönspelen. Mot Salzburg tog de det lugnt, men mot Leverkusen hade de tydliga problem och detsamma gällde lite mot Frankfurt i omgången dessförinnan. Förvisso har vi svårt att se Hoffenheim vinna, men vem vet? Fyra lag har lyckats den här säsongen, och senast Bochum. Dessutom slogs Bayern ut i cupen också. Så med handikapp finns alla förutsättningar för att knipa om inte poäng så i alla fall slantar till oss.

Bet 3: Milan

AC Milan - Empoli FC

Söndag 15:00, Serie A

Ingen verkar vilja vinna Serie A, men alla vill till Champions League. Det är fortfarande ett lopp med tre kusar - för inte kan väl Juve blanda sig i längst upp. Eller? Inter har gällt som klara favoriter ett bra tag men med sviktande form går det inte att sia om riktigt längre. Vad vi däremot vet är att alla lagen i toppen måste vinna strömatcherna mot mitten- och bottenlagen. I Empoli hittar vi ett sådant som har sämst tiomatchersform i ligan, med noll vinster på de senaste tio. Ett Milan med bl.a. Giroud i toppform ska helt klart kunna göra slarvsylta av ett avsevärt sämre gäng.






Freiburg @ 2.05
Hoffenheim +1.25 @ 1.76
Milan @ 1.37
2022-03-12 15:30 (Spelstopp) @ 4.94



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt