Dagens trippel: Pirater, lejon och björnar klarar av favoritskapet

Dagens trippel
Ishockey från hela kontinenten på tisdagens schema och vi förlitar oss i afton på att tre favoriter från tre olika länder står pall och vinner sina fighter.
Aalborg ML @ 1.47
Luleå FT @ 1.58
Lausanne FT @ 1.50
2022-03-01 18:00 (Spelstopp) @ 3.48



Pirater, lejon och björnar står pall för favoritskapet och vinner när vi i afton gör nedslag i Danmark och Schweiz innan vi avslutar uppe i de norra delarna av Sverige

Bet 1: Aalborg Pirates ML @ 1.47

Aalborg Pirates - Herning Blue Fox

Lördag 19:00, Superisligaen

Danskt toppmöte väntar från Gigantium Isarena där serieledande Aalborg tar emot tabelltvåan Herning. Det är seriens starkaste lag överlag och dessutom det starkaste hemmalaget, som här tar emot ett Herning som förlorat fyra av sina sju senaste matcher på resande fot men som trots det är seriens näst bästa lag när det kommer till spel på bortais. När man senast besökte Gigantium, för en dryg vecka sedan, skrevs siffrorna till 6–4 med fördel ”Pirates” som genom det vann den danska cupen. Piraterna är starka på hemmaplan och har här inte kammat noll sedan den 30:e december, och att man står som segrare efter antingen full tid eller efter övertid och straffar är mycket troligt!

Bet 2: Lausanne FT @ 1.50

SCL Tigers Langnau - HC Lausanne

Torsdag 19:45, National League

Lejon mot Tigrar gör upp i Vaudoise Arena i vad som är en kamp på den undre halvan av den schweiziska högstaligan NLA. Lausanne placerar sig som åtta i tabellen, och således bland de tio främsta vilket skulle innebära åttondelsfinalspel. Man har dock bra hugg på topp sex, vilket skulle innebära att man kvalificerade sig direkt till kvartsfinal. Man har till nuvarande sjätteplacerade Davos nio poäng, men också två matcher till godo, och möter i afton ett rejält avsågat Langnau Tigers som är placerade som nästjumbo och som får ta nya tag nästa säsong. De gästande tigrarna har, hör och häpna, inte vunnit på resande fot sedan den sjunde december och kommer hit med nio raka bortaförluster i bagaget. Det hemmastarka Lausanne, som vunnit fem av sina sex senaste hemmamatcher och som är klart mer motiverade med tanke på tabelläget, bör med trygghet besegra det avsågade Langnau. Framåt Lejon!

Bet 3: Luleå FT @ 1.58

Luleå HF - Djurgårdens IF

Tisdag 19:00, SHL

I SHL är det toppen mot botten när Luleå tar emot Djurgården uppe i COOP Norrbotten Arena. Thomas ”Bulan” Berglunds norrländska björnar placerar sig som trea i tabellen och har vänt hem till Norrbotten efter att ha besegrat Örebro och Leksand i slutet av föregående vecka. Djurgården placerar sig å sin sida allra längst ned i tabellen, men åker upp till Luleå med en meriterande seger borta mot Brynäs i bagaget. Joakim Fagervall får dock klara sig utan två nyckelspelare i offensiven då Dick Axelsson och Jonathan Lekkerimäki saknas. Luleå har här på hemmaplan inte kammat noll sedan i mitten av oktober, och mot ett av de svagaste bortalagen i hela serien är det föga troligt att den fina hemmasviten bryts. Alla tre poäng till hemmalaget mot ett decimerat och svagt Djurgården.






Aalborg ML @ 1.47
Luleå FT @ 1.58
Lausanne FT @ 1.50
2022-03-01 18:00 (Spelstopp) @ 3.48



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt