Dagens trippel: Milanklubbar och helgon

Dagens trippel
Storfavoriter är dagens tema, och det känns befogat att rentav dra in lite handikapp på en av dem. Men Inter då? Hur bra är de just nu?...
Milan @ 1.51
Genoa - Inter: X @ 5.25
Southampton -1.0 @ 1.95
2022-02-25 18:45 (Spelstopp) @ 15.46



Ja, det svänger fort i den italienska högstaligan - liksom i botten i Premier League. Men i dag ser det ut att vara lite status quo, med nio poäng av nio möjliga från de väntade favoriterna.

100% upp till 500 kr
8.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.

Bet 1: Milan

Udinese Calcio - AC Milan

Lördag 20:45, Serie A

Det skiljer ynka två poäng ned till lokalrivalerna Inter, som dock har en match mindre spelad. Men 2-2 mot Salernitana senast var en rejäl missräkning, och nu måste Milan bekänna färg. Att man är utslagna ur Europaspelet får närmast ses som en fördel för det inhemska - särskilt som det vankas semifinal i cupen nästa vecka. Mot vilka då? Jo, mot Inter...

Tacksamt då att få lira hemma mot Udinese på fredagen och sedan vila en sväng innan det blir cupdrama. För Udinese är inte bra på något alls i år: de parkerar bussen borta men får den vält; de lyckas inte knyta ihop säcken på hemmaplan, och de riskerar högst realistiskt att dras in i den skoningslösa nedflyttningsstriden. Vi kan inte lita på att Milan slänger in 5-0 här, så ett handikapp är inte på plats - men en rak vinst ska det lyckas ta. Annars får de skämmas.

Bet 2: Genoa - Inter: X

Inter Milano - Genoa CFC

Måndag 20:45, Serie A

Det är lätt att stirra sig blind på Genoas lätt fantastiska 13 oavgjorda och blott en vinst, särskilt om vi faktorerar in att det ser lika illa ut på hemmaplan. Det påminner lite om säsongen 04/05, när just Inter hade 18 oavgjorda på 38 matcher - fast då vann de också 18 och slutade trea. Det året tog Genoa hem Serie B enkelt men förpassades till Serie C efter en mutskandal. Och även om de inte mutat domare i år får de nog svårt att hänga kvar om de inte tar några vinster snart... vilket de inte lär lyckas med mot Inter.

Men Inter är i bedrövligt slag just nu, med idel poängtapp mot toppkonkurrenterna och en väldigt blek insats mot Sassuolo senast. Ska Genoa någon gång lyckas knipa en poäng så varför inte i dag, till över 5x pengarna? Det är trots allt ganska bra betalt för en klubb som aldrig tycks vilja göra annat än att lira oavgjort.

Bet 3: Southampton -1.0

Southampton FC - Norwich City FC

Fredag 21:00, Premier League

Saints har nästan dubbelt så många poäng som Norwich, och det förstås välförtjänt. Den lilla resultatruschen Norwich hade kom av sig när de gick in i City och Liverpool, vilket må vara förståeligt men ändå effektivt avbryter det momentum de hade mot bottenlagen. Southampton kommer å sin sida från en riktigt, riktigt bra period med flera toppresultat: oavgjort mot båda Manchester-lagen, och vinst borta mot Spurs. De har i praktiken ingen chans att klättra så mycket mer än en placering till eller så, men de håller på att spela in grundstommen till en riktigt stabil framtid. Då kan målskillnaden från tidigare i höst ignoreras lite - mot Norwich ska de kunna vinna enkelt, och gärna med mer än ett mål.






Milan @ 1.51
Genoa - Inter: X @ 5.25
Southampton -1.0 @ 1.95
2022-02-25 18:45 (Spelstopp) @ 15.46



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt