Dagens trippel: Napoli mot serieledning

Dagens trippel
Den italienska ragun rörs runt mer och mer för varje omgång, och den här veckan ska sleven kanske byta topplag.
Napoli + över 2.5 + båda lagen gör mål (Spelstopp 2022-02-21 19:00) @ 2.95



Av hela den övre halvan i Serie A, tio lag, är det bara Fiorentina som har en vinst som senaste resultat. Såväl Inter som Atalanta har raden förlust-oavgjort-förlust, så det är rejäla svängningar, och Napoli kan mycket väl vara det lag som tjänar mest på det.

Cagliari Calcio - SSC Napoli

Söndag 15:00, Serie A

Bet 1: Napoli vinner
Bet 2: Över 2.5 mål
Bet 3: Båda lagen gör mål

Nu ska förvisso sägas att Inter vid vinst borta mot Genoa tar tillbaka ledningen med en poäng även om Napoli vinner här, men sådana detaljer behöver vi inte bekymra oss om. Det är nord mot syd och det är ett taggat, hungrigt Napoli som har bäst form i ligan och som fick med sig 1-1 borta mot Barcelona i Europa League.

De enda tre matcherna de inte vunnit i Serie A och CL har kommit mot Juve, Barça och Inter - och de har inte förlorat någon av dem heller. Några spelare saknas nu, senast Anguissa, men det är inte heller hela världen. Cagliari är trots allt... well... Cagliari. De borde ligga längre upp och de är på väg dit igen kanske, efter fem poäng på de tre senaste.

Men Cagliari läcker som ett sardinskt såll, släpper in lika många mål som Napoli har gjort och då ska vi komma ihåg att Napoli har ligans med lite marginal bästa försvar. Lagen har dessutom samma kulturella utanförskillnad i bagaget, vilket om något gör det enklare för Napoli att åka över vattnet utan att kännas ig brotkomna. Det ser vi mycket tydligt i att lagen mötts två gånger per säsong alla år utom ett på väldigt, väldigt länge, och Cagliari har inte vunnit hemma sedan 2008.

Att Cagliari kommit igång lite talar dock mycket för att de kan få in ett mål, och i så fall borde övern vara klar. Det vore även annars inte världens superskräll i vad som blivit en av Europas målgladaste ligor, men oddset tycks inte nämnvärt påverkat av Cagliars lite bättre form. Vi kan därför glatt lägga till att båda lagen ska göra mål, för att få en riktigt trevlig trippel till måndagsrelaxandet efter att jobbveckan kickat igång igen.






Napoli + över 2.5 + båda lagen gör mål (Spelstopp 2022-02-21 19:00) @ 2.95



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt