Dagens trippel: Hejdå Östersund, hejdå Spurs, hejdå... Juventus?!

Dagens trippel
Det är inte varje dag vi spelar mot den gamla damen hemma, men vad fan... nu är det dags!

Rejält oddsutbud i dag, men flera grejer som står ut fint ändå. Och vi behöver inte ens titta på belgisk hörnstatistik eller liknande: på hemmaplan och i de största ligorna finns flera feloddsade matcher på mognad. Bara att plocka!

Bet 1: Elfsborg @ 1.66

Östersunds FK - IF Elfsborg

Söndag 15:00, Allsvenskan

Vad tror ni - kommer Östersund att bli saknade när de åker ned? För ned lär de åka. De har sju poäng till kvalplats och nio - dubbla poängskörden - till säker mark. En poäng av trettio möjliga senaste tio matcherna.

På besök kommer Sveriges formstarkaste lag, som är på jakt efter ett inte helt tippat allsvenskt guld. Att Elfsborg står så högt som de gör är lätt vansinnigt. De har redan näst flest mål i ligan, och ska absolut kunna slå in ett par, tre bollar till på bortaplan. Med svåra matcher i helgen för alla konkurrenterna vore det inte konstigt alls om serieledarna kommer från Borås efter omgång nitton.

Bet 2: Chelsea @ 1.68

Chelsea FC - Tottenham Hotspur FC

Fredag 21:00, Premier League

Tottenhams tre raka segrar i säsongsupptakten måste ha varit det mest överskattade på länge. De var i regel inte särskilt bra, och nu har de verkligen fått bekänna färg - mot Crystal Palace, av alla lag, och i Conference League. Nej, får de ut någonting alls här får de vara överlyckliga. Det skulle vara ett ögonblicks briljans av specifika nyckelspelare i så fall.

Samtidigt kan vi bara stämma in i den internationella hyllningskören till Tuchels Chelsea: de är bättre än när de vann Champions League i fjol, och kan mycket väl ta hem den inhemska ligan. Då ska de först besegra Spurs, och det bör de göra relativt enkelt.

Bet 3: Milan

Juventus Turin - AC Milan

Lördag 18:30, Serie A

Åh, Juve... som du fallit. 3-0 borta mot Malmö kanske ser godkänt ut, men inte ens där var spelet särskilt super. Däremot visade matchen tydligt vilken skillnad individuella kvaliteter kan betyda för ett ensidigt slutresultat. I ligan har starten varit en total katastrof: oavgjort mot Udinese, förluster mot Empoli och Napoli.

Samtidigt är Milan i delad topp efter tre raka segrar i stundtals svåra matcher. Maignan har gjort så att ingen saknar Donnarumma just nu, och laget är både ungt och flexibelt. Spelar Zlatan? Ja då kan han bli lagets fokus. Spelar inte Zlatan? I så fall går det att jobba på ett annat kollektivt sätt. Samma sak gäller med eller utan Giroud.

Nu står Milan lägre borta mot Juventus än de gjort på mycket länge, men det är fortfarande för högt. En liten chansning på en superb bortainsats - och hur reagerar i så fall Agnelli?






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt