Dagens trippel: In med degen på Ukraina!

Dagens trippel
Fotbolls-EMs första storskräll blir ett faktum i dag! Eller, det tror vi i alla fall tillräckligt mycket på för att lägga in cash.
England - Kroatien över 2.5 mål @ 2.10
Alaba över 0.5 skott på mål @ 1.88
Ukraina @ 7.00
2021-06-12 15:00 (Spelstopp) @ 27.64



Ukraina ser trixiga ut och Nederländerna... tja... de är sönderhypade mot hur bra de faktiskt är. Efter gårdagens fruktansvärda händelse känns bettingen sekundär, men vi är bara glada att Eriksen verkar okej nu.

Spela för 100 kr
8.8
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Min. odds 1,6. Vinster från gratisspel är utan omsättningskrav, insats betalas ej. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se

I dag tas alla spelen på Casumo, med en av Sveriges hetaste mobila klienter. Testa i dag via våra länkar - du lär inte bli besviken!

Bet 1: England - Kroatien över 2.5 mål @ 2.10

England - Kroatien

Söndag 15:00, EM

It's coming home! Om England åker ur kan de iaf glädja sig åt att finalspelet går på Wembley. Det gör även den första gruppspelsmatchen mot Kroatien. Härifrån har kroaterna glada EM-minnen. I kvalet till EM 2008 var de redan färdiga för slutspel när de åkte till Wembley och slog England med 3-2 varpå engelsmännen åkte ur och bittert ångrade att de gett Svennis sparken.

Men nu har det gått många år sedan dess och även om Modrić finns kvar i startelvan fortfarande så är det nya tider och ett fenomenalt lovande engelskt landslag som står här. Det är idel attackgenier - och så även i backlinjen. England kan mycket väl teoretiskt ställa upp med alla tiders mest offensiva backlinje, även om Southgate lär vilja favorisera lite stabilitet.

Hur gärna lagen än vill sikta på att hålla tätt kommer det dock att bli svårt. Vi pratar ändå om två nationer som kan göra hur många mål på vem som helst om det flyter. Oddsen är för ö2.5 är helt enkelt för generösa, trots att de redan hunnit sjunka.

Bet 2: Alaba över 0.5 skott på mål @ 1.88

Österrike - Nordmakedonien

Söndag 18:00, EM

Sverige gör entré när team Ekberg åker till Bukarest för att döma en match på neutral plan. Båda lagen har dock relativt nära dit, och särskild makedonerna räknar med att få en del följare på plats.

Den tveklöst största stjärnan i den här matchen heter David Alaba, en man som liksom sin backkollega Dragović mycket väl kan avsluta sina landskampskarriärer med flest matcher för nationen någonsin. Alaba är välkänd som en av världens mest flexibla spelare, även om hans naturliga position är vänsterback. Hans spelintelligens och förmåga att anpassa rytmen gör att han kan hoppa in precis var som helst, förmodligen även i mål.

Just den förmågan gör också att han är ett starkt anfallsvapen, och vilken spelmodell han än befunnit sig i har det varit ett tydligt tecken att mycket mer av det offensiva spelet går genom honom än det hade gjort i andra lag. Han gör inte sällan mål, och han gillar både att skjuta och att nicka. Så när nu Österrike möter ett Nordmakedonien som bara är glada över att vara här, då kan det bli både ett och fem försök på målet. Minst ett skott på mål ska han nog mäkta med, den gode David.

Bet 3: Ukraina @ 7.00

Holland - Ukraina

Söndag 21:00, EM

Med EMs konstiga upplägg är det lätt att kolla på oddsen och glömma att ena laget faktiskt har hemmaplan, och att Ukraina tvingats åka till Amsterdam är förstås något som inte gynnar dem.

Men det är ett ganska bra Ukraina i år - superstarka i kvalet, och sällan dåliga men också sällan riktigt bra det senaste året. Kryss borta mot Frankrike är ju strålande. Kryss hemma mot Kazakhstan... not so much.

Holländarna är dock inte direkt fantastiska just nu över lag. De missade förra VM och förra EM, de har en kass förbundskapten, ingen spelplan, och saknar världens kanske bästa back. Därmed inte sagt att de inte har riktigt bra spelare i elvan, för det har de. Bara inte tillräckligt för att motivera ett så vansinnigt skevt odds, när Ukraina faktiskt mycket väl kan gå ut och spela jämnt mot de bästa nationerna i hela världen.






England - Kroatien över 2.5 mål @ 2.10
Alaba över 0.5 skott på mål @ 1.88
Ukraina @ 7.00
2021-06-12 15:00 (Spelstopp) @ 27.64



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt